Vidi a Bajnokok ligájában – mi az igazi csapatjáték

Emlékszem még a 80-as években a Videoton sikerei Disztlékkel. Hatalmas élmény volt gyerekként a TVben szurkolni a csapatnak. 

Tegnap délután egy felvezető rádió műsorban Szabó Józseffel készítettek egy rövid interjút, hogy mit vár a csapatától. Nagyon jó volt hallgatni, hogy aktív pályafutása végesztével is milyen hévvel támogatja a csapatot. 

Igaz, sajnálta, hogy a mai "teljesítmény fociban" egy magyar fiatal milyen nehezen tud tapasztalatot szerezni. Ezt a meccsig nem is értettem. 

Vidi a Bajnokok ligájában

Aztán, ahogy hallgattam a közvetítést, akkor hallottam csak, hogy milyen sok külfödi szerepel a csapatban. Ez mondjuk a külföldi nagy klubboknál érthető is, sőt a mai profi ligákban kötelező. 

Ha jól számoltam 6:5 arányban külföldi focisták voltak a pályán, s nagyon jó volt látni, hogy kitették a lelküket a csapatért. 

A közösösségi naperőmű programban is nagyon szeretem, hogy felelősséggel tartozok a közösségem tagjaiért, akkor is, ha magyarok vagy ha külföldön élőek. 

Hihetetlen, hogy a mai világban vannak, akik bátran felvállalják azt, hogy számukra fontos a környezet és fontosak a csapatuk tagjai. Ők azok, akik munka után nem haza mennek és beülnek sorozatokat nézni vagy a Facebookot végeláthatatlanul görgetni, hanem fejlesztik magukat és segítenek másokat is, hogy jobbá tegyék a világot!

Vidi, köszönöm, hogy tegnap este példát mutattatok, hogy nem szabad feladni, lehet és kell is küzdeni! Sok sikert kívánok a visszavágóra és jussatok be a BLbe, csakazért is!

Ha te is férfiasan részt vennél közösségünkbe egy nemes célért, keress meg!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).