Városok tűnhetnek el a globális felmelegedés miatt

Új tanulmányok szerint a Föld tengerszintje gyorsabban emelkedik, mint az elmúlt 2800 évben, és ez egyre csak gyorsul az ember okozta globális felmelegedés miatt.

Minden tőlünk függ

Egy nemzetközi kutatócsoport kéttucatnyi helyet vizsgált meg az egész világon, hogy feltérképezze, hogy változott a tengerszint az évszázadok és évezredek alatt. Az 1800-as évekig és a világ iparosodásáig a leggyorsabb tengerszint-emelkedés 3-4 centiméter volt egy évszázad alatt, plusz mínusz egy kicsi. Egy 2000 éves átlagot nézve ez idő alatt a globális tengerszint változása ténylegesen nem tért el a 3 centiméteres átlagtól – áll a The Big Story cikkében. A cikk ide kattintva folytatódik.

Globálisan a legnagyobb lehetőség, ha a fosszílis (gáz, olaj) használatát a minimálisra csökkentjük. Ha a napelem ingyen van, miért ne használnánk ezt?

Legyél te is éghajlat változtató! SunMoney regisztráció (ingyenes)

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).