Válás ellenszere vállalkozóknál

A vállalkozói lét nem egyszerű. Nem arról szól, hogy a vállalkozó bemegy, dolgozik 8 órát, majd haza megy és megkapja a fizetését.  A vállalkozónak a szürkeállománya folyamatosan a vállalkozásán dolgozik, mert gazdaként minden felelősség az ő vállát nyomja.

Ez persze azt is jelenti, hogy amikor a családi alkalmak vannak, akkor a gyerekek és a felesége sem él együtt azzal, aki testileg otthon van, de fejben egy távoli galaxis eldugott bolygóján próbál a túlélésért küzdeni.

Hogy miért végződik olyan sok házasság válással?

Az egyik fő ok az, hogy nincs megfelelő minőségi idő a másik félre.

Ha munkában úszó cégvezető vagy, akkor szerintem ezt neked se könnyű megoldani.

Ha egész nap csörög a telefonod, és tele a postaládád, nem azon jár az eszed, mivel dobhatnád fel az estét a párod számára. Igaz?

Pedig mondani se kell, hogy amire nem fordítasz időt és figyelmet, az tönkremegy.

Mit tegyél ellene?

családra szánt idő

Tanuld meg beosztani az idődet! Kontrolláld jobban a feladataidat, és meglátod, mennyi értékes órát megspórolsz minden héten és anyagilag ne egylábon állj, hanem legyen passzív bevételed! Ebben tud neked segíteni a SunMoney. 

Termelj passzív jövedelmet velünk és legyen több időd azokra, akik a legfontosabbak neked!. Regisztrálj és vedd fel velem a kapcsolatot a részletekért!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).