Újabb hőhullám – ki segít a környezetnek?

Portugáliában 50 Celsius-fok is lehet

Nem csak Magyarországot súlyta a - véleményem szerint már nem ritka - nagyon magas hőmérséklet. Persze, lehet idealizálni a gyerekkoromat, amikor 32-33 fog már kánikulának számított, de amit most tapasztalunk az már rendszeressé vált.

Annak ellenére, hogy már nálunk is igen meleg van, az Ibériai-félszigeten valóban rendkívüli, sőt, szó szerint elviselhetetlen hőségvárható ezen a hétvégén.

Az európai ECMWF modell 43-45 fokot jelez előre vasárnapra. Ez spanyol/portugál viszonylatban is rendkívülinek számít.

Az amerikai GFS-modell szerint Portugáliában 50 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Portugáliai hőség

Na de mit tehet egy egyszeri ember ez ellen?

Saját tapasztalatomból beszélve úgy gondolom, hogy igaz, hogy kicsit, de sok kicsi...  mindenki tudja, hogy mennyit ér: SOKAT!

Például:

  • kerékpározz amennyit csak tudsz
  • vagy használd a tömegközlekedést autó helyett. Tudom, hogy nem annyira kényelmes, de távoli útra használhatod az Oszkár telekocsit is. Nekem nagyon sok jó beszélgetésem származott belőle!
  • komoposztálj az helyett, hogy elégeted a kertben keletkezett "felesleget". 
  • vagy válts zöld energiára napelemből - erre ad megoldást a világszéles projektünk

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem ​lehetőség, hanem ​ megoldás környezetvédelmi problémákra!

​Ha szívesen ​támogatnád a ​CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, ​úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy seg​ítsek az elindulásban!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).