Újabb bombasztikus bejelentés a Teslától

Mérföldkőnek nevezte a Tesla által kifejlesztett új autóakkumulátort Elon Musk, a Tesla Motors alapítója.

A 100 kWh-s akkuval a dél-afrikai üzletember szerint a Model S a világ legjobban gyorsuló elektromos autójává lép elő: 2,5 másodperc alatt éri el a 60 mérföldes (96 km/órás) sebességet, és akár a 300 mérföldet (483 km) is elérheti a hatótávolsága.

Az efféle hangzatos bejelentések felverik a Tesla részvényeinek árfolyamát anélkül is, hogy a cég nyereséget produkált volna.

Tesla autó

Japánban több elektromos kút található, mint benzinkút

A The Japan Times szerint Japánban 2015 elején világtörténelmi esemény történt: a világon elsőként több elektromos töltőpontot építettek ki, mint ahány benzinkút van az országban. Ez magyaru annyit tesz, hogy elektromos autót 40 ezer helyen lehet tölteni, a hagyományos üzemanyagot csupán 34 ezer helyen árulják.

Elektromos töltőállomás

Anglia impozáns terve 2020-ra

Az Inside szerint az Egyesült Királyságban 2020-ra az elektromos töltők száma utoléri a hagyományos benzinkutakét, sőt, be is előzheti őket. A számítás azon a terven nyugszik, amely szerint ez a fordulópont 2020 nyarán következhet be. A cég szerint viszont az sem elképzelhetetlen, hogy még ennél is előbb egyenlítődik ki a két szám.

Anglia 2020

Magyarország sem akar lemaradni

A helyzet remélhetőleg Magyarországon is javulni fog, legalábbis a nemrég bemutatott program arra utal, hogy a következő években nagy mértékű elektromos kúthálózat épülhet országszerte.

Láthatod, hogy milyen lehetőséggel számolnak Magyarországon, Európában és világszerte. Legyél te is részese a Napenergia felhasználásának. Ezt a lehetőséget tudja biztosítani a SunMoney is. Nézd meg a részleteket!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).