Tudás-tény alapú oktatás zsákutcája

"Egy előrejelzés arról, hogy az elkövetkezendő 30 év várható technológiai fejlődése milyen kapcsolatban van-lesz a mai okatatási rendszerrel.

A kínai e kereskedelmi cégóriás (Alibaba) vezetője Jack Ma azt mondja, 2030-ra 800 millió munkát vált ki a mesterséges intelligencia, így a mai tudás-tény orientált oktatás nem lesz versenyképes. A gyermekenkek nem olyan tudás kell amivel a gépekkel kényszerülnek versenyezni, mert az veszett ügy. Alul fognak maradni.

A független, kreatív gondolkodás, az összegyűjtött tények szintetizálásának képessége, a csapatmunka.. Ezek lesznek pénzre váltható értékek... A többit megoldják a gépek...

Szerintem mi pont ezekben leszünk jók.

Ezen kívül -és ezt én tenném hozzá- a természettel, földdel való jó kapcsolat, a tudatosság szintén fontos része a jövőnek."

Ezt olvastam egy blogon. Nagyon megmelengette a szívemet, hogy egyre többen vagyunk, akik hasonlóan gondolkodunk. Ez talán a tudatosság egyik foka lehet már. 

Páran kinevettek azzal kapcsolatban, amit csinálok, vagyis környzetet védek, embereknek passzív jövedelmet szerzek és személyiségfejlődésben segítem őket. (Ahogy most ezt leírtam veszem észre, hogy milyen ambíciózus 3-es az irány...)

Csak most, amikor ezt a bejegyzést írom jutott eszember, hogy aki leszólta a munkámat, akkor is csinálná azt, amit tesz, amikor nem fizetnének érte? 

Mert én igen. Mind a 3 fogalom fontos értékként szerepel az értékrendemben. Miért hagynám abba a segítség nyűjtást? Ha ez nem a te utad, én nem haragszom, hiszem, hogy nem vagyunk egyformák. 

Ha ennek ellenére kíváncsi vagy a miértjére, vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen elmesélem a történetemet!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).