SUNMONEY tagja lett a Nemzetközi Napenergia Társaságnak

A Nemzetközi Napenergia Társaság, egy ENSZ akkreditált nonprofit szervezet, amely 1954 óta a világ meghatározó szereplője és véleményformálója a megújuló energiákkal, különös tekintettel a napenergiával kapcsolatos kérdésekben. Az ISES több mint 100 országban van jelen, tagjai között neves kutatókat, cégeket, tudósokat és döntéshozókat üdvözölhet.

SUNMONEY is erősíti a szövetséget a 100% megújuló energiát mindenkinek törekvésében!

SunMoney IESE kapcsolat

A társaságról itt olvashatsz bővebben: www.ises.org

Napos napot kívánok!​

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).