SunMoney napelempark működése

Környezetbarát energia

A SunMoney egy közösségi naperőmű által rendszeresen megtermelt villamos áramra épülő network marketing üzleti modell, amelyhez bárki, akár 2 €-tól csatlakozhat.

A napelem a Napból érkező fény energiáját (elektromágneses sugárzását) alakítja át villamos energiává. Így a napelemes áramtermelés nem más, mint egy folyamatos, költségek nélküli elektromos energia előállítás.

SunMoney napelempark

A napenergia a legfontosabb energiaforrásunk, hiszen az egyetlen energia, mely Földünkön mindenhol elérhető. Ráadásul a megújuló energiák felhasználása közben az egyetlen, mely semmilyen formában sem terheli a környezetet, azaz nem termel zajt, nincs káros anyag kibocsátása. A Nap 24 óra alatt kibocsátott energiája a Föld egy éves energia-szükségletét többszörösen is fedezhetné, ha tudnánk hasznosítani.

A Nap energiáját többféleképpen is hasznosíthatjuk. Napelemekkel elektromos áramot termelhetünk, míg a napkollektorokkal melegvizet tudunk előállítani. Tehát a napkollektor nem összekeverendő a napelemmel.

A közösségi naperőmű növekedésével egyre több és több céget láthatunk el megújuló energiával. Amennyiben figyelembe vesszük, hogy 1 KW napelem évente 450 Kg szén-dioxid kibocsátástól óvja meg Földünket, akkor beláthatjuk, hogy a modern világ fenntartásához bizony elengedhetetlen hasonló programok indítása és támogatása, mint a SunMoney.

Add meg az e-mail címedet és elküldöm azokat az információkat, amik bemutatják, hogy hogy működik a SunMoney közösségi naperőmű rendszer!

PÉNZT SZERETNÉD VAGY SZABADSÁGOT? - SunMoney, a zöld megoldás