SUNMONEY lajosmizsei naperőmű látogatás: 2018. szeptember 10.

Megtörtént az első naperőmű látogatásom, amire hihetetlen izgalommal készültem. A korábbi alkalmat az utolsó pillanatban le kellett mondanom, így most pótoltam a bejárást abba az erőműbe, amiben részt veszek!

Közel 65-en vettünk részt a másfél órás erőmű látogatáson. A szakmai oktatás után “miénk lett a terep” és bejártuk az egész erőművet, a cégvezetők jelenlétében. 

Nézzetek meg, hogy mit láttunk!

Még nem láttalak a csapatunkban. Ha azt érzed, hogy olyan ember akarsz lenni, aki aktívan tesz a környezetéért és ez még passzív jövedelmet is termel számára, keress meg az elérhetőségek egyikén, beszéljük át az indulást!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).