SunMoney Gyakori kérdések

Hogyan kereshetek pénzt a SunMoneyban?

Kétféle képpen kereshetünk pént a SunMoneyban:1. Teljesítmény csomag vásárlásával, Bérleti díj formájában.2. A program népszerűsítésével, Hálózati díj formájában.

Mi az a garantált felvásárlási ár?

Garantált felvásárlási ár: amit a letelepítés helyén az adott állam megállapított felvásárlási ára. 2016. január 01.-től az Európai Unió területén elfogadták az egységes garantált felvásárlási árat.

Hol vannak a naperőművek?

Jelenleg Közép-Magyarországon és Németországban. A cég továbbiakban a világ minden pontján további naperőmű parkokat hoz létre.

Átadhatom a pozíciómat másnak?

A birtokolt pozíció bármikor eladható, átadható, örökölhető.

Miért változik állandóan a bérleti díjam?

Bérleti díj havi mértéke a napsütötte óráktól függ. Így télen a bérleti díj mértéke alacsonyabb, nyári hónapokban magasabb.

Mi az az EuroBV?

BV (Business Volume) jelenti a díjalap kiszámításánál figyelemben vett üzleti forgalmat.

Hogyan védi a környezetet a SunMoney?

1KW naperőmű éves szinten 450 kg CO2 -tól mentesíti a földet. Hasonlóan 7 db 50 éves fa élete folyamán ennyi CO2-ot köt meg.

Miért csak 25 évig kapok pénzt a saját napelememből?

A napelem gyártó 25 évig ad Teljesítmény- és Élettartam garanciát. Így a Radalko is eddig az időtartamig tud felelősséget vállalni a napelemek termeléséért.

Hogyan számolja ki a rendszer a hálózati díjamat?

A hálózati díj számításánál mindig a gyengébbik láb forgalmának az 5-7,5-10% kapjuk az Üzleti csomagunktól függően. Ha az erősebbik láb nem éri el a gyengébbik láb háromszorosát akkor az erősebbik láb harmada a díjszámítás alapja, és ennek kapjuk az 5-7,5-10%-át Üzleti csomagtól függően.

Mi az a gyengébbik és erősebbik láb?

Az erősebbik láb (szponzor láb) amit a szponzorral együtt építünk. A gyengébbik láb (díj fizető láb) amit mi és a csapatunk épít. Ez lesz a díjszámítás alapja.

Hogyan érdemes a bináris rendszerben elhelyezni az embereket?

A stabil hálózatépítés érdekében az új tagokat mindig a külső lábakon érdemes elhelyezni. Elsőt az erősebbik lábra ( szponzor láb) másodikat a gyengébik lábra (díj fizető láb). A másodikat és a harmadikat is így érdemes így elhelyezni majd a további csatlakozókat a gyengébbik lábra érdemes elhelyezni.

Mi az az aldomain a webirodában?

Minden Üzleti csomaggal rendelkező tag igényelhet a SunMoneyOnline.com oldalon saját weboldalt. Az aldomain megadásával ennek az oldalnak a nevét lehet megadni. (Pl.: xyz.sunmoneyonline.com lesz az oldal elérhetősége)

Mi az a Láb kiválasztása a Webirodában?

A meghívók által regisztrált új tagokat a rendszer a kiválasztott láb utolsó szabad helyére helyezi el.

Hogyan kapom meg a pénzem, amit megkerestem?

A kifizetési számlán megjelenő összeg kiutalását a tagok “Dokumentumok/Bizonylat minta” kitöltésével kérhetik, az info@sunmoney.net címre eljuttatva. Kiutalás feltétele: Aláírt szerződések beérkeztek a Radalkohoz. “Webiroda/Fiók/Adatok módosítása” adatok pontos kitöltése “Webiroda/Fiók/Bankszámla” adatok pontos kitöltése. A megadott bankszámla tulajdonosa a Fiók tulajdonosával megegyezőnek kell lennie.

Mit jelentenek a SunMoney-ban a különböző számlák?

Vásárlási számla: Az itt megjelenő összeg értékéig vásárolhatunk a Webáruházban. Feltölthető banki beutalással és Bónusz számláról átvezetéssel. Bónusz számla:Minden hónap elején ide íródik jóvá az előző havi Hálózati díjak összege.

Választhatunk a “Webiroda/Pénzügyek/Átvezetés” menüpontban, hogy Vásárlási számlára vagy a Kifizetési számlára kívánjuk átvezetni a kívánt összeget.

Vásárlási számlára történő átvezetésnél az összeg 100%-a átvezetésre kerül.

A Kifizetési számlára történő átvezetés esetén az összegnek 10-zel oszthatónak kell lennie, 70% átkerül a Kifizetési számlára, 20% a Vásárlási számlára és 10% a Jótékonysági alapba.

Hogyan dolgozhatok csak online a SunMoneyban?

A SunMoney egy olyan üzlet, ami magát adja el, mivel az instrukcióink megfelelő követésével nem lehet pénzt veszíteni. Éppen ezért nem feltétlenül kell az emberek meggyőzéséhez személyes beszélgetés. A SunMoney Network Oktatási Központ a tagok részére ingyenesen e-mail sablonokat, facebook bejegyzés-mintákat, blogsablonokat, webináriumokat, videókat, online elérhető oktatási anyagokat és egyéb segédleteket biztosít. Ezek áttanulmányozásával pár óra alatt minden ismerősödet hiteles információval láthatsz el a SunMoneyról.

Mindezt anélkül, hogy hosszú órákat gondolkodnál a megfogalmazáson, vagy napokat töltenél a SunMoney tanulmányozásával.

Valóban olcsóbb a SunMoney közösségi naperőmű által termelt villamos energia, mintha a cégek máshonnan vásárolnák?

Igen, mert a közösségi naperőművet üzemeltető Sunmoney Solar Group versenyképes áron köt hosszú távú szerződést a felvásárló cégekkel.

Hogyan lehetséges az, hogy nem veszíthetek a befizetésemmel?

Amennyiben megfelelően követed a rendszert, úgy kizárólag a bérleti díjból is – a bérleti időtartam alatt – több pénzed lesz, mint amennyit eredetileg befizettél.

A rendszer követése itt annyit jelent, hogy figyelni kell arra, hogy mikor és milyen üzleti csomagot vásárolsz. Az üzleti csomag ugyanis a befizetett összeg egy részéért tartalmaz csak teljesítményt, a fennmaradó rész a jövőbeli közvetlen és hálózati értékesítési díjra való jogosítványt fedezi.

Honnan van a pénz, amit megkeresek?

A pénz a SunMoney üzemeltetésében lévő közösségi naperőmű által megtermelt elektromos áramból származik. A SunMoney a napelemek által termelt elektromos áramot cégek felé értékesíti. A befolyt pénzből bérleti díj formájában, a kompenzációs rendszerben ismertetett és a Radalko Limited és a közted megkötött szerződés alapján meghatározottak szerint havonta pénzt kapsz.

Az elektromos áram értékesítéséből származik az egyéb díjak alapja is.

Kinek adja el a SunMoney a megtermelt elektromos áramot?

A SunMoney a megtermelt elektromos áramot cégek felé értékesíti, hosszú távú szerződésekkel.

A SunMoneynál jelenleg is nagyon sokan állnak sorba, mivel jó áron adja az áramot, és a jövő a környezettudatos gondolkodásban rejlik.

Hogyan kell adózni bevételeim után?

Akárcsak más külföldről származó jövedelem után.

Miért érdemes minimum 20 Euróval indulni?

A 20 Eurót azért javasoljuk minimumnak, mert ha mindenki kevesebb pénzért vásárolna napelemet, akkor a rendszer lassan nőne. A 20 Euró kis összeg, senkinek nem viseli meg a költségvetését. A 20 Eurós összeg követésével viszonylag gyorsan érdemes a rendszerben üzleti csomagot vásárolni.

Lehet több pozícióm a SunMoneyban?

Igen. 

Miért növekszik állandóan a SunMoney?

Egyrészt mert az egyik legjobb üzleti lehetőség, másrészt pedig az emberek környezettudatossága szerencsére erős. Harmadrészt a megkeresett hálózati díjból 20% minden esetben új napelem vásárlására fordítódik, így a rendszer akkor is növekszik, ha nincs új csatlakozó, vagy új vásárlás.

Hogyan és mennyi pénzzel lehet csatlakozni?

Csatlakozni regisztrációval lehet. Regisztrálni meghívó birtokában tudsz. http://5milliard.hu/hogyan-tudsz-csatlakozni-a-sunmoneyhoz/

A regisztráció ingyenes, azonban a pénzkeresés legalább 2 Eurós teljesítménycsomagot kell vásárolnod.

A SunMoneyban nincs újravásárlási kötelezettség.

Amennyiben további kérdésem lenne, kihez fordulhatok?

Valamennyi kérdésedet az oktatási központunk megválaszolja (www.sunmoney.com)

Van-e maximális összeg, aminél többet nem kereshetek a SunMoneyban?

A SunMoneyban egy pozícióra a közvetlen értékesítésre és hálózati díjakra vonatkozó maximum havi pénzkereseti limit van.

Ez azt jelenti, hogy a bérleti díjad mértékét semmi nem korlátozhatja, a közvetlen értékesítésre és hálózati díjakra pedig a legmagasabb üzleti csomag szerint egy hónapban legfeljebb 12 500 Eurót kereshetsz.

A SunMoneyban az üzleti csomagok meghatározhatnak a havi kifizetési limiteket, ami általában egybe esik a következő üzleti csomag egyszeri költségével, azonban ez nem jelent korlátot, hiszen a következő üzleti csomag megvásárlásával jogosulttá válsz a magasabb kifizetésre. A rendszer az üzleti csomag fajtáját a hónap utolsó napján vizsgálja, így ha a hónap utolsó napjáig vásárolsz egy új üzleti csomagot, ez esetben is az egész tárgyhónapra emelt díjszázalékban részesülsz.

Mi az a kompenzációs terv?

A SunMoney amellett, hogy megújuló energiát biztosít, meghatározott feltételek mellett a bérleti díjadon felül további és rendszeres előnyökhöz juttat téged. Ennek pontos részleteit kidolgozva a kompenzációs tervben találod. A részletek megismeréséhez kérünk olvasd el a kompenzációs tervet.

Röviden összefoglalva, a SunMoneyban 4 különböző módon és forrásból kereshetsz pénzt:

  1. Saját napelemed bérleti díjából 25 évig
  2. Az általad közvetlenül ajánlott csatlakozók vásárlásaiból (függetlenül attól, hogy mikor és mennyiszer vásárolnak a SunMoneyban, minden alkalommal jutalékot kaphatsz)
  3. Az alattad épült hálózatból származó új napelemvásárlásokból
  4. Az alattad épült hálózatból származó bérleti díjakból

Miért van több különböző képzési terv?

Az emberek különböző típusaira, szabadidejére gondolván mi kidolgoztuk azokat az üzleti terveket, képzési anyagokat, amik összességében az emberek legszélesebb rétegeit éri el.

Képzési terveink bebizonyítják, hogy hosszú távon akár percek alatt elsajátított programjainkkal is gazdaggá válhatsz.

Hogyan hívhatom meg a barátaimat, ismerőseimet, vagy bárki mást?

A meghíváshoz számodra webiroda szükséges, és az, hogy magad is vásároljál valamilyen csomagot a SunMoneyban (akár 2 EUR-ért). A meghívottnak e-mail címmel kell rendelkeznie. Az embereket a saját webirodádon keresztül meghívó segítségével tudod csatlakoztatni, ugyanúgy, ahogyan te is csatlakoztál.

Két módja tagok meghívásának, és elhelyezésének:

Az első mód: A webirodádban menj a Hálózat menüpontra, ott a meghívás almenüre. Először hívd meg az első ismerősöd. Az illető belépése akkor történik meg, amikor maga a meghívást, a szerződéseket, szabályzatokat elfogadja.

A második mód: A webirodádban menj a Hálózat menüpontra, ott a tag elhelyezése almenüre, és így a hálózati fában pontosan elhelyezheted a meghívottat. Az illető belépése akkor történik meg, amikor maga a meghívást, a szerződéseket, szabályzatokat elfogadja.

Ki csatlakozhat a SunMoneyhoz?

Bárki, aki a saját országának joga és az Egyesült Királyság joga szerint jogosult napelemet tulajdonolni és üzletet építeni.

Sem országbeli, sem egyéb akadálya nincs a csatlakozásnak.

Tényleg 2 Euróval beszállhatok a SunMoneyban?

Igen, a SunMoneyban már 2 Eurótól vásárolhatsz teljesítménycsomagot.

Melyik üzleti csomagot vásároljam meg?

A Kompenzációs tervet végigolvasva és az idő előrehaladtával ez a kérdés egyszerűen eldönthető. Javaslatunk az, hogy legalább a 150 Eurós üzleti csomagot vásárold meg, ha tényleg érzel magadban annyit, hogy az SPS rendszert kövesd, és másoknak is segíts.

Mikor vegyek üzleti csomagot?

Abban az esetben, ha hálózatot is szeretnél építeni, és közvetlen értékesítési vagy hálózati díjat is szeretnél kapni.

Vegyek vagy ne vegyek a belépésemkor üzleti csomagot?

Ezt magad fogod eldönteni. Üzleti csomag nélkül csak a bérleti díjra leszel jogosult. Amennyiben belépésedkor egyből üzleti csomagot vásárolsz és soha többé nem foglalkozol a SunMoneyval, akkor az üzleti csomag értéke nem biztos, hogy visszajön bérleti díj formájában.

Amennyiben komolyan gondolkodsz a SunMoneyban mindenképpen érdemes üzleti csomagot vásárolni.

Hogyan lehetséges az, hogy az SPS rendszerben 2 ember beléptetésével gazdag lehetek?

Az SPS rendszer titka egyszerűségében és olcsóságában rejlik.

Amennyiben mindenki követi a rendszert pár hónap alatt meghatározó bevételre tehet szert. Az emberek könnyen mondanak igent egy olyan környezetvédelmi programra, amiben több pénzt keresnek, mint amivel érkeztek, és a 20 EURós indulási költségen felül nem kötelezi semmi őket arra, hogy újravásároljanak bármit is ha nem akarnak (ebben az esetben is benne maradnak a rendszerben).

Az SPS rendszerben üzleti csomag vásárlása csak akkor javasolt, amikor már statisztikailag várható, hogy annak megvásárlása mindenképpen előnyös.

Mi az a SunMoney Business Pro rendszer?

A SunMoney Business Pro Program egy kis segítség mindenkinek, aki célirányosan szeretné bővíteni ismereteit, és felgyorsítani a pénzkeresést.

A leírt technikák alkalmazása egy jó kiindulás főleg azok számára, akik még sosem építettek network marketing üzletet, vagy nem jártak sikerrel.

Valamennyi módszer személyre szabottan is alkalmazható. Oktatási központunk célja ezzel a programmal, hogy a csatlakozók számára minden segítséget megadjon üzletük felépítéséhez.

Ebben a programban számos ingyenes, és bárki számára hozzáférhető online terméket ajánlunk, azonban azok tetszés szerint helyettesíthetőek, módosíthatók.

A SunMoney Business Pro Program pár nap alatt elsajátítható és begyakorolható. Javasoljuk megismerését mindazoknak, akik tanulnak, vagy dolgoznak, vagyis azoknak akiknek nincs sok idejük hálózatot építeni.

Mi az az SPS rendszer?

Az SPS rendszer egy 5 lépéses, könnyen, bárki által nagyon gyorsan elsajátítható rendszer. Elsajátításához néhány perc, vagy óra, és elindításához 20 euró szükséges.

Alapítóink szándéka, hogy a világon a legszélesebb körben elterjedjen a környezettudatos gondolkodás.

Az SPS rendszer valójában arra lett kitalálva, hogy minél több ember járuljon hozzá a környezetvédelemhez, és vásároljon 20 Euró értékben napelemet. Néhány környezetvédelmi programmal ellentétben azonban a csatlakozás nem viseli meg a pénztárcád, hiszen a rendszert pontosan követve csak pozitív számlaegyenleged lehet, és egyúttal növeled a megújuló energia arányát a Földön.

A legfontosabb különbség – amelyre büszkék vagyunk – a SunMoney és a legtöbb üzleti lehetőség között az, hogy az üzleted építését nagyon egyszerűen elkezdheted.

Erre találtuk ki az SPS rendszert. Ez a rendszer rendkívül egyszerű, közérthető és bárki számára könnyen másolható.

Az SPS rendszer valójában megmutatja, hogy miképpen juthat valaki extra jövedelemhez, különösebb időráfordítás nélkül. Így ha csak pár percet, órát tudsz, vagy szeretnél a SunMoney-ra áldozni, akkor is gazdag lehetsz.

Mi a különbség teljesítménycsomag és üzleti csomag között?

A teljesítménycsomag a SunMoney közösségi naperőműben meghatározott mértékű teljesítmény megvásárlását jelenti, amely névleges teljesítmény 25 éves bérleti díjra jogosít.

A teljesítménycsomag megvásárlása esetén biztosan több pénzhez jutsz a bérleti időtartam alatt, mint amennyi pénzt eredetileg a rendszerbe tettél. Az üzleti csomag valójában a közvetlen csatlakozók utáni díj, valamint a hálózati értékesítés, és hálózati bérletből való díjak rendszeres keresetére jogosító csomag.

Ennek különböző mértékei lehetnek, csomagtól függően 10%-ig terjedő jutalékot kaphatsz.

Részletes információt a kompenzációs tervben találsz.

Az üzleti csomagot elegendő egy alkalommal megvásárolni, hogy szerződésed hatályban léte alatt az abban szereplő díjmértékre jogosult legyél.

Mi az a közösségi naperőmű?

Cégcsoportunk felépített egy nagy napelemparkot, amelyet maga üzemeltet. A napelempark több naperőműből áll, és azok területileg különböző helyen működnek, működhetnek. Ezek a napelemparkok elektromos áramot termelnek, amely áramot a SunMoney hosszú távú szerződésekkel értékesíti a piac különböző szereplőinek.

Te ebben a SunMoney által üzemeltetett és folyamatosan bővülő napelemparkban tulajdonolhatsz teljesítményt.

A teljesítmény megvásárlásakor hozzájárulsz, hogy cégünk a megvásárolt napelem által megtermelt energiát tovább értékesítse, és ezért cserébe, az üzletszabályzatban meghatározottak szerint havi rendszerességgel, 25 évig bérleti díjat fizessen részedre.

Ez a bérleti díj általában 8%-12% között mozog éves szinten. Annak oka, hogy pontosan nem meghatározható a bérleti díj mértéke abban rejlik, hogy a napelemed által megtermelt energia mértéke függ a besugárzási értéktől, a napsütéses órák számától.

Mi a SunMoney?

Egyszerűen megfogalmazva a SunMoney egy olyan közösségi naperőművön alapuló kockázatmentes üzleti lehetőség, amely azok számára is pénzt termel, akik hajlandóak hálózatot építeni és azok számára is, akik csak napelemet vásárolnak.

A SunMoney a zöld jövőért létre hozott üzlet, amelynek alapításakor az alapítók abban hittek, hogy az emberek egyszerre tehetnek valamit jövőjükért és környezetükért, egyúttal elérhetik anyagi függetlenségüket is.

A SunMoney emellett egy közösség, amely hisz abban, hogy az emberek etikusan is képesek gazdagok lenni.

A végére értél a SunMoney bemutatónak. Már csak két lehetőséged van.

Az egyik az, hogy még mindig van kérdésed, a másik pedig az, hogy te is csatlakozol a Közösségi napelem rendszerhez.

Kérdésem van!

MAGADÉRT DOLGOZOL,VAGY A FŐNÖKÖDÉRT? Válszd a szabadságot!