A pénz nem olyan fontos, mint a szeretet – TÉVES!


A pénz nem boldogít?

Sokan gondolják, hogy a "Pénz nem boldogít, nem is fontos!" Ezt általában azok hangoztatják, akiknek kevés van. 

​Gondolj bele, hogyha azt mondanád a párodra vagy a barátodra, hogy te igazából nem is vagy fontos számomra, meddig lenne melletted? 

​Aki tisztában van azzal, hogy a pénz fontosságával és szerepével, azok tudják, hogy hogyan kell helyesen viszonyulni a pénzhez.

A pénz rendkívül lényeges mindazokon a területeken, ahol használható, és teljesen lényegtelen mindazokon a területeken, ahol nem!

​S itt van, amit sokszor félre értünk. A pénz szerepe egyedül az, hogy hozzá segítsen ahhoz, hogy csak azokkal a dolgokkal foglalkoznunk, amik tényleg fontosak számunkra. 

​Nem a pénz tesz boldoggá, hanem lehetőséget teremt, hogy azokat a dolgokat tegyük, amik boldoggá tesznek!

​Kívánom, hogy amikor a pénzre gondolsz, akkor mindig tudd, hogy a pénz nem cél, hanem eszköz hogy azt az életet éld, amit igazán szeretnél!

​Mikor ha nem most?!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).