Passzív házak – passzív bevételek?

Passzív házakról egy rövid riportfilmet láttam, melyek falai szalmabálákból készültek. A tulajdonos egy természetgyógyász srác volt, aki a 20-as évei végén annyira kihajtotta magát, hogy egyik budapesti bevásárló központba mentőt kellett hozzá hívni. 

Értékesítő szakmában dolgozott, de a stressz egyre jobban tönkretette az életét. A figyelmeztetés elhangzott: Ha ezt az életet folytatja tovább, akkor nem könnyen éri meg a 35 éves kort!

Döntött, hogy másként akarja élni az életét és végül megépítette saját passzív házát.

De miért passzív - szalma - házakat választanak a mai tudatos emberek?

Szalmaház - passzív ház - passzív jövedelem - SunMoney

A válasz a tudatosság. Tudják, hogy nem lehet a környezetet kizsákmányolni, kevesebb energiát kell ráfordítani, kényelmesebb. Az sem elhanyagolható ok, hogy "műanyag mentes" élettérben laknak, dolgoznak egész nap. 

Egy semmihez nem fogható komfrot érzetet tud biztosítani!

Rájöttem, hogy ilyen a passzív jövedelem is. Nem a folyamatos gürizés, hajtás motiválja az embert a pénzért, hanem egy olyan kényelmi lehetőséget biztosít az ember számára, hogy igazából azt tegye, amit a legjobban szeret, anélkül, hogy arra pazarolná az idejét, hogy a megélhetését megoldja. 

Ez hihetetlen szabadságot tud biztosítani!

Van már passzív jövedelmed? Magadért vagy a főnöködért dolgozol?

Keress meg és bemutatom neked azt a zöld megoldást, amit a SunMoney biztosít és neked is segít, hogy azzal foglalkozzál, ami igazából számít.

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).