Nem jó ha van pénzed, de nem tudod elkölteni!

Ej, nem szeretek így ébredni, de megint egy rossz hírrel kellett szembesülni. Reggel a cég hivatalos oldalán megjelent egy cikk, hogy a Solar Probe (SUNMONEY által támogatott Nap kutató projekt) első képei megérkeztek.

Közben a NASA honlapján találtam egy másik cikket arról, hogy megint minimumon található az Északi sark jégmérete.

Ezek a hírek annyira elszomorítanak. Hogy fogunk élni ezen a különleges bolygón úgy, ha feléljük a lehetőségeket???

Néha eltünődöm azon, hogy vissza lehet-e fordítani azt, ami felé rohan a civilizációnk…

Viszont csak egy dolgot tudok tenni, azaz ami az én részem, azt megteszem, hogy minél kisebb környezeti terhelést jelentsek a bolygónknak.

Ha hasonlóan gondolkodsz, és te is tenni akarsz érte, keress meg az elérhetőségeim egyikén!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).