Néhányan olyan szegények, hogy csak pénzük van!

Alan Watts idézete elég bicskanyitogató lehet egyesek számára.

Csak a pénz?

Tinédszer koromban láttam egy filmet, ami a részvény társaságokról szólt. Ott az egyetlen egy elfogadható dolog volt, a nyereség, még akkor is, amikor környezetromboló tevékenységet folytattak. Hiába volt egy-egy vezető más, a cég döntéseit az osztalék határozta meg.

Abban hiszek, hogy bárki, aki tudatosan éli az életét, az “elnyeri a jutalmát”.

A SUNMONEYnál olyan etikus környezetvédelmi projektet terveztek meg, ami környzettudatos, modern és felelőségteljes. Itt mindenki nyer, hisz a befizetett pénze nem csak a környezetet óvja, hanem a befizetett összeg több mint dupláját kaphatja vissza.

Világszéles projektünkhöz már több mint 10.000 csatlakoztak. Te lehetsz a következő, aki felelősséget vállal a jövő generációért!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).