Napelem-parkot akarnak az ukránok Csernobil körül

Szeretem, amikor az ember leleményes és amit elront, ki próbálja javítani. Ez látszik is abból az ötletből, amit az 1986-os baleset helyszínére terveznek:

A világ legnagyobb napelemparkját akarja létrehozni az ukrán kormány az 1986-ban felrobbant atomerőmű körül. Hatezer hektárnyi, a radioaktív szennyezés miatt emberi tartózkodásra alkalmatlan területet hasznosítanának megújuló energia termelésére. A napsütéses órák száma rendkívül magas, és az atomerőmű miatt adott az ország villamosenergia-hálózatához való csatlakozás lehetősége is. Az ukrán kormány egyelőre finanszírozókat keres a projekthez.

Csernobili erdő

A jövőben ilyen területeken is lehetnek naperőművek

A jövőben ilyen területeken is lehetnek naperőművek[/caption]

Hihetetlen jó érzés, hogy az állam is látja a napenergiában fekvő lehetőségeket. A Sunmoney napelem projektje is ezt használja ki. Ha gondolod, te is részes lehet az egész világot átfogó új, innovatív környezetvédelmi kampánynak. Gyere csatlakozz most a Sunmoneyhoz egy rövid regisztrációval, a részleteket pedig elmondom telefonon.

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).