Mi magyarok, tudunk-e másként gondolkodni?

​Pár évvel ezelőtt egy hajnali ICvel utaztam, ahol a mellettem lévő anyuka Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa című könyvét olvasta. Mivel nem ismertem sem a könyvet, sem az írót, rákérdeztem, hogy miről szól a könyv és miért olvassa?

Azt mondta, hogy a tizen éves fiának szeretné oda adni - de előtte ő maga is elolvassa - mert szeretné, ha a fia amikor felnő, akkor jól kezelné a pénzt.

Pár hónap múlva átrágtam magam a könyvön és nagyon szemfelnyitónak tartottam azt a gondolkodást, hogy mert másként állni a pénz keresethez. Nem is a formája volt a kérdés, hanem az, hogy mert a dobozon kívül is gondolkodni.

Én abban a világban nőttem fel, hogy el kell menni dolgozni és amit lehet félre kell tenni, majd így az ember egyszer meggazdagszik. (Tapasztalatom szerint ez így ebben a formában nem működik és ahogy tapasztaltam a sok munka azt jelentette, hogy sok időt kellett munkával is tölteni).

Kiyosaki azt tanácsolta, hogy ne fogyasztási eszközt vásároljunk, hanem termelő eszközt. Vegyük példaként azt, ha valaki vesz egy nagyképernyős TVt. Elkölt 100-200.000 Ft-ot azért, hogy napi 3-4 órát a képernyő előtt üldögélve elpazarolja az idejét. A fogyasztási eszközök nem csak a vagyonunkat, hanem az időnket is fogyasztja.

Ezzel szemben nézzük meg a termelő eszközöket!

Itt gondolhatunk akár egy földterületre, egy megírt könyvre vagy egy kiadó lakásra. Mindegyik folyamatosan hónapról hónapra bevételt termel a tulajdonosának anélküól, hogy aktívan feláldozná az idejét, hogy pénzt kapjon belőle.

Amikor a SUNMONEYhoz csatlakoztam, mindenképpen olyan "terméket" kerestem, amivel nincs logisztikai teendő (korábban egy olyan üzletet építettem, amiben fogyasztási cikkeket forgalmaztunk és bevétel csak akkor volt, amikor újra és újra megvette a csapat a terméket).

Ez az mellett, hogy passzív jövdelemet is biztosított, folyamatosan logisztikai feladatokkal látott el (beszerzés, csomagküldés). Egy idő után ezzel már nem akartam foglalkozni, ekkor találtam rá a SUNMONEYra.

Környezet tudatosként alapból tetszett a termék, ezért ez nem is volt kérdés, hogy érdekel. Gombamódra szaporodnak a napelemek és a háztetőkön, a villamosenergia fogyasztás előrejelzése is azt jelzi, hogy a villamos energiára egyre inkább szükség lesz, tehát kurrens - azaz keresett termék.
Végül, ami a lejgobb benne, hogy ez egy TERMELŐESZKÖZ, vagyis folyamatosan pénzt termel, anélkül, hogy újra és újra kötelező lenne vásárolni vagy eladni. 🙂

Két fajta időtávban lehet már gondolkodni:
1. 25 éven keresztül naperőművek által termelt áram eladása (évi 8-10%)
2. kriptovaluta bányászat 2 évig (havi 8-10%)

Ezek után könnyen tudsz dönteni, hogy melyik beruházással tudsz olyan passzív jövedelemhez jutni, ami független attól, hogy aktívan részt veszel-e benne.

Regisztrálj itt vagy ha további kérdésed van add meg az elérhetőségedet és szívesen visszahívlak.

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).