Munkahely független jövedelem napenergiából

Magyarországi és németországi erőművekből 25 év garanciával

A SUNMONEY cégeknek és országoknak telepít naperőműveket Európában – mellyel az egyik legnagyobb környezetvédelmi szervezetté szeretne válni – úgy, hogy tagjainak havi bevételt biztosít a megtermelt és eladott energia által 25 éven keresztül.

beruházás

Modern technológia és pénzkereset

Ma a megújuló energia források korában hatalmas lehetőség a napenergia hasznosítása. Ha a földre érkező napenergia 1%-át hasznosítani tudnánk, akkor az megtermelné a föl 1 napi teljes áramszükségletét. 

Ennek a lehetőségnek a kiaknázásába kezdett a SUNMONEY Solar Group. Naperőművei 25 éven keresztül biztosítanak folyamatos havi bevételt termékeladás nélkül.

Organikus közösségünk tagjainak célja, hogy olyan bevételi forrásra tegyenek szert, ami védi a környezetet és passzív bevételt biztosít.

A SUNMONEY egy közösségi naperőmű program, melyben előre letelepített naperőművekből részesedést vásárolhatsz – környezetvédelmi, zéró villanyszámla vagy passzív jövedelem céljából. Napelemeket 2 – 10.000 euroig vásárolhatod meg, akár több részletben is.

A rendszer állami és EU garanciával működik (mivel 2017. január 01-től az Európai Unió területén elfogadták az egységes garantált felvásárlási árat).

Keress pénzt a napsütéssel akár 25 éven át úgy, hogy nem kell napelemeket üzembe helyezned és karbantartanod. Ezt intézi helyetted a SUNMONEY, neked csak az előnyöket kell élvezned. A pénzed folyamatosan energiát termel egy távoli naperőműben megújuló forrást használva, és ebből származik a te jövedelmed.

Mit mondanak azok, akik már csatlakoztak?

Panel lakásban lakom és így csatlakoztam a SunMoneyhoz. Nagyon jónak találtam a napelemek megtérülési rátáját, sokkal jobb, mint a banki kamatok! A tavalyi termelési adat (8,12%) is meggyőző volt!
Csordás Antal
Végre egy megbízható cég. 30 napja működő napelemek termeléséből kapjuk a haszonbérleti díjat. Két éve, minden hónapban megkapom a 250 W utáni díjat.
Vacsi Ilona

Naperőművek Európában

A SUNMONEY egy közösségi naperőmű program, melyben előre letelepített naperőművekből részesedést vásárolhatsz – környezetvédelmi, zéró villanyszámla vagy passzív jövedelem céljából. Napelemeket 2 – 10.000 euroig vásárolhatod meg, akár több részletben is.

Közösségépítés

A SunMoney célja egy Közösségi Naperőmű Program felépítése és népszerűsítése révén a zöld energia minél szélesebb körű elterjesztése, és a közösségépítés által a Föld zöldebbé tétele. A SunMoney valamennyi tevékenysége annak a célnak a megvalósulását szolgálja, hogy a Közösség – az ajánlási rendszerben és a közösségépítésben való aktív közreműködése révén – anyagi és erkölcsi motiváltsággal felvértezve minél több ember vegyen részt a világ egyik legnagyobb környezetvédelmi programjának szánt SunMoney Közösségi Naperőmű Program felépítésében és működtetésében.

A SunMoney célja, hogy a világ több országában napemerőművek telepítésével oldja meg az áramellátás egészében vagy részben, úgy hogy ebbe magánszemélyeket és cégeket is bevon. Ezzel a megoldással mindenki jól jár hiszen ha napelembe ruházunk be, hozzájárulunk a tisztább levegőért, és még pénzt is keresünk vele. Ha Ön is olyan, aki a szívén viseli a környezetvédelmet, támogatja a megújuló energiaforrások elterjedését, és a széles körű használatát, a tisztább levegőt, akkor csatlakozzon a SunMoney közösségébe. Így Ön is tehet az üvegházhatás, csökkentéséért, azért , hogy később is kimehessünk az utcára: A világban vannak már országok ahol átálltak a tiszta energiavál történő áramellátásra lásd Bhután és Costa Rica. A folyamat elkezdődött rajtunk is múlik hogy folytatjuk.
Kovács Lajos
Értékesítő

Kik vagyunk

Sunmoney Solar Group közösségi naperőművek

A SUNMONEY Solar Group egy számos tagból álló nemzetközi cégcsoport, melyet a SUNMONEY Közösségi Naperőmű Programot fejlesztő és megvalósító vállalatok együttműködéséből jött létre.

Központjaink

Kivitelezés

SUNMONEY Solar GmbH
Widenmayerstrasse 32
Munchen – 80538
Németország

A SUNMONEY Solar GmbH egy Németországban bejegyzett, a német törvényeknek megfelelően működő vállalat. Ez a jogi személy felel globálisan fizikai eszközeink, a naperőművek, megvalósításáért, menedzsmentjéért és karbantartásáért. Ez a cég adta át a napelem parkok hasznosítási jogát pénzügyi központunknak, az Egyesült Arab Emirátusok-beli SUNMONEY Solar FZ LLE-nek, hogy az a tagok felé értékesítse. A német cég közvetlen résztulajdonosa a szingapúri marketing egységünknek.

Pénzügyi központ

SUNMONEY Solar FZ LLE
17th & 18th Floor
Creative Tower
Fujairah
Egyesült Arab Emirátusok

A SUNMONEY Solar FZ LLE a SUNMONEY Solar Group pénzügyi központja. Minden szerződés és kifizetés innen indul. Az Egyesült Arab Emirátusok ideális jogi, adóügyi és pénzügyi környezetet biztosít az üzleti élet számára. Az ország törvényei az Egyesült Királyság törvényeire épülnek. A Sunmoney rendszerébe fektetett minden pénzt a csoport európai fizikai eszközei garantálják. Német cégünk ezeket az eszközöket fedezet gyanánt az az UAE-beli cégünknek biztosítja. Ezért a rendszer alapja a névleges teljesítmény (W).

Marketing

SUNMONEY Solar Pte. Ltd.
59 Ubi Avenue 1, #03-11,
Szingapúr, 408938

Az ázsiai régióban a marketing és értékesítés kizárólag a SUNMONEY Solar Pte. Ltd. felelőssége.

Erőműveink

Jelenleg Németországban és Magyarországon vannak naperőműveink. Ezek a naperőművek a német cégünknek, a SUNMONEY Solar GmbH-nak a tulajdonát képzik. Folyamatban van további erőművek üzembe helyezése, minden szükséges engedély már lefoglalásra és beszerzésre került. Rendszerünkben nem gyűjtünk pénzt előre, hogy naperőműveket építsünk, előre megépítjük az erőműveket, és csak utána adjuk el a névleges teljesítmény hasznosítási jogát a tagjainknak.

Minden naperőműben 20% tartalék van, így ezek bármikor bevonhatóak. 

A naperőművekbe a telepítést és a napelemek beszerelését a németországi BAUER cég biztosítja.

 • Nemesvámos – MAGYARORSZÁG teljesítmény (W): 54.880 megtermelt energia (kWh): 1.687.500 csökkentett széndioxid mennyiség (kg): 617.400
 • Telki – MAGYARORSZÁG teljesítmény (W): 16.000 megtermelt energia (kWh): 500.000 csökkentett széndioxid mennyiség (kg): 180.000
 • Langenheim – NÉMETORSZÁG teljesítmény (W): 175.000 megtermelt energia (kWh): 4.375.000 csökkentett széndioxid mennyiség (kg): 1.968.750
 • Lajosmizse – MAGYARORSZÁG teljesítmény (W): 522.500 megtermelt energia (kWh): 16.328.125 csökkentett széndioxid mennyiség (kg): 5.878.125
 • Lajosmizse 2 – MAGYARORSZÁG teljesítmény (W): 522.500 megtermelt energia (kWh): 16.328.125 csökkentett széndioxid mennyiség (kg): 5.878.125
 • Köröm – MAGYARORSZÁG 
  teljesítmény (W): 420.000 megtermelt energia (kWh): 13.125.000 csökkentett széndioxid mennyiség (kg): 4.725.000
Lajosmizsei erőmű képekben
Bahorecz Péter globális network igazgató ellenőrzi a naperőmű teljesítményét
Előző
Következő

Nemzetközi tagságaink

A SUNMONEY az ENSZ Globális Megállapodás nevű kezdeményezésének résztvevője és támogatója. 170 ország 12 ezer vállalatával és cégével karöltve alakítjuk a fenntartható jövőt, és egyeztetjük a stratégiát és működést egyetemes elvek mentén az emberi jogok, munka, környezet és a korrupció elleni küzdelem világában, és a társadalmi célok elérése felé teszünk lépéseket.  Forrás az ENSZ oldalán: unglobalcompact.org/

A szén beárazása elősegítheti az alacsony szénfelhasználású növekedést, és csökkentheti az üvegházgázok kibocsátását. Az üzleti vezetők egyre inkább kiállnak a szén beárazása mellett. Már közel 40 országos és 20 egyéb közigazgatási hatóság készül a szén beárazására. Az ENSZ Globális Megállapodása előírja cégek számára, hogy idővel minimum $100-os belső áron állapítsák meg a szén tonnánkénti árát.  

A Nemzetközi Napenergia Társaság (ISES) tagjai 60 éve végeznek a megújuló energia iparág növekedését elősegítő kutatásokat. Az ISES a tudásmegosztó és közösségépítő programjai által segít a világon mindenhol jelenlévő tagjainak, hogy megtalálják a műszaki válaszokat, amelyekkel felgyorsítható a váltás a 100%-os megújuló energiára, így járulva hozzá a következő vízió megvalósulásához: Az ISES távlati tervében a világ felhasznált energiájának 100%-a megújuló forrásból származik, amit mindenki bölcsen és hatékonyan használ fel.  

Energia Innovátor Díj 2019

Energia Innovátor Díj 2019: A SUNMONEY elnyerte a Legjobb Napenergia Beruházó Vállalat díját!!!

Ez egy nagyszerű kezdeményezés úgy gondolom, mert már több országban használnak napenergiát is jelentősen csökken az áram fogyasztás, hiszen az energiát a Nap adja. Csak ki kell használni.
Roszik Nikolett

Tegyél te is azért, hogy élhetőbb világot adjunk tovább! 

AZ ÜZLET - távoli naperőműved

Napelem csomagok

A villamos-áram iránti kereslet exponenciálisan nő. A jelenlegi igény 20 év alatt megduplázódik, 40 év alatt megnégyszereződik.

A villamos-áram ára évről évre növekszik. 15 év múlva már a mai két és félszerese lehet.

Napelem csomagok

A SunMoney Solar Group egy Közösségi Naperőmű Társaság, amely különböző országokban termel villamos-áramot naperőművek által. A villamos áram mindennap értékesítésre kerül vállalatok vagy közművek felé. A vevők havontaszámolnak el a SunMoney felé. Úgy is a SunMoneyhoz tartozhatsz, ha egyszerűen vásárolsz egy napelemcsomagot, és a megvásárolt wattok alapján részesülsz a forgalomból. Így 25 éven át havi jövedelemre teszel szert. 

Közösségi csomagok

Vagyis vásárolhatsz 2 és 85 000 euro közötti összegért napelemcsomagot a SunMoneytól. A megtermelt villamos-áramot a nevedben értékesítjük vállalatok és közművek felé, így te az első hónaptól a 25. év végéig saját havi jövedelemre teszel szert. 30 és 10 000 euro közötti összegért közösségi csomagot is vásárolhatsz, így elkezdheted felépíteni a saját közösségedet. Ezt követően az ajánlási rendszerünkön keresztül meghívsz embereket, így még többet kereshetsz, mert az 1. hónaptól a 25. év végéig folyósított összeg még kiegészül a közösségedből származó pénzzel, ami a különféle bónuszoknak köszönhetően sokkal több, mint amit a napelemcsomaggal megkereshetsz

HOGYAN FOGJAM MUNKÁRA A NAPOT?

A programohoz kétféle képpen lehet csatlakozni. Vásárolhatsz Solar csomagot és/vagy Comminity csomagot.

NAPELEMCSOMAG (SOLAR PACKAGE)

A SunMoney egy közösségi naperőmű program, amely lokálisan különböző helyen található naperőművek villamos-áram értékesítéséből származó bevételt oszt szét tagjai között. Az erőművekben elhelyezett egyes napelemek legalább 25 éven keresztül folyamatosan villamos-áramot termelnek, amelyet különböző cégek vagy államok felé értékesítünk. A SunMoney Közösségi Naperőmű Programban minden tag vásárol Solar Royaltyra jogosító napelemcsomagot. Solar Royalty a csomag vásárlásától számított 25 éven át jár, mivel a Közösségi Naperőműben lévő napelemekre a gyártó 25 évig vállal teljesítmény- és élettartam garanciát, így mi is.

Vagyis vásárolhatsz 2 és 85 000 euro közötti összegért napelemcsomagot a SunMoneytól. A megtermelt villamos-áramot a nevedben értékesítjük vállalatok és közművek felé, így te az első hónaptól a 25. év végéig saját havi jövedelemre teszel szert..

Napelem jogdíj (Solar royality)

A diagramon látható a napsütéses órák száma havi lebontásban, ettől függ a havi Solar Royalty. A feltűntetett adatok múltbeli mérések átlagát mutatják,a diagram csak tájékoztató jellegű.

 

Nem könnyű kihívás eleget tenni a világ áramkeresletének, és az emberiségnek rettenetes következményekkel kell számolnia, ha nem vált megújuló energiaforrásokra. A SunMoney egyik célja ennek a biztosítása. 

KÖZÖSSÉGI CSOMAG (COMMUNITY PACKAGE)

A SunMoney egy közösségi naperőmű program, amely lokálisan különböző helyen található naperőművek villamos-áram értékesítéséből származó bevételt oszt szét tagjai között. Az erőművekben elhelyezett egyes napelemek legalább 25 éven keresztül folyamatosan villamos-áramot termelnek, amelyet különböző cégek vagy államok felé értékesítünk. A SunMoney Közösségi Naperőmű Programban minden tag vásárol Solar Royaltyra jogosító napelemsomagot. A SunMoney-ban a passzív jövedelmet a termék alapozza meg, hiszen a termék egy termelő eszköz. A mi üzletünkben elég a közösséget egyszer felépíteni és az abban felhalmozódó Solar Package-ek, mint termelő eszközök folyamatosan, 25 éven keresztül pénzt termelnek a Solar Package tulajdonosának, illetve a közösségnek egyaránt. Solar Royalty a csomag vásárlásától számított 25 éven át jár, mivel a Közösségi Naperőműben lévő napelemekre a gyártó 25 évig vállal teljesítmény- és élettartam garanciát, így mi is.

A napelemcsomagod által megtermelt érték a SUNMONEY Solar Group és partnerei által tulajdonolt napelemekhez kötődő jogokhoz kapcsolódik. A naperőműveink által megtermelt villamos-áram értékesítéséből származó bevételt minden hónapban arányosan elosztjuk a közösségen belül a közösségi napenergia program szabályainak megfelelően. Az üzleti modell és a kompenzációs terv kidolgozása során a pénz igazságos elosztását tartottuk szem előtt, hogy a SUNMONEY Közösségi Naperőmű Program résztvevői arányosan részesüljenek a program gyümölcseiből. 

Hogyan működik?

A SunMoney egy közösségi naperőmű program, amely lokálisan különböző helyen található naperőművek villamos-áram értékesítéséből származó bevételt oszt szét tagjai között. Az erőművekben elhelyezett egyes napelemek legalább 25 éven keresztül folyamatosan villamos-áramot termelnek, amelyet különböző cégek vagy államok felé értékesítünk. A SunMoney Közösségi Naperőmű Programban minden tag vásárol Solar Royaltyra jogosító napelemsomagot. A SunMoney-ban a passzív jövedelmet a termék alapozza meg, hiszen a termék egy termelő eszköz. A mi üzletünkben elég a közösséget egyszer felépíteni és az abban felhalmozódó Solar Package-ek, mint termelő eszközök folyamatosan, 25 éven keresztül pénzt termelnek a Solar Package tulajdonosának, illetve a közösségnek egyaránt. Solar Royalty a csomag vásárlásától számított 25 éven át jár, mivel a Közösségi Naperőműben lévő napelemekre a gyártó 25 évig vállal teljesítmény- és élettartam garanciát, így mi is.

30 és 10 000 euro közötti összegért közösségi csomagot is vásárolhatsz, így elkezdheted felépíteni a saját közösségedet. Ezt követően az ajánlási rendszerünkön keresztül meghívsz embereket, így még többet kereshetsz, mert az 1. hónaptól a 25. év végéig folyósított összeg még kiegészül a közösségedből származó pénzzel, ami a különféle bónuszoknak köszönhetően sokkal több, mint amit a napelemcsomaggal megkereshetsz.

Építs saját közösséget

A közösség növekedésének valódi kulcsát azok alkotják, akik építik is azt, és egyedülálló módon a hozzájuk csatlakozók tulajdonában lévő Napelem Csomagok által is bevételhez jutnak. Fontos, hogy bármelyik belépő lehet a közösség építője, akinek a pénzét tehát nemcsak saját Napelem Csomagja termeli majd, hanem a közösségébe tartozóké is.

Solar Package

25 éves Solar Royalty-ra jogosít, ami 25 éven keresztül folyamatos bevételt eredményez.

Community Package

25 éves Solar Royalty-ra jogosít, ami 25 éven keresztül folyamatos bevételt eredményez. Emellett a Közvetlen Díj, az Első Csatlakoztatási Bónusz, a Közösségépítő Díj, és a Közösségi Naperőmű Díj megszerzésére jogosító csomag.

KÖZÖSSÉGI CSOMAG ÁRA

A KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ DÍJAK TÍPUSAI

1. Első Csatlakozási Bónusz

Minden közvetlenül meghívott ember első Közösségi csomagjának megvásárlása után kapott bónusz (akár 33%).

2. Közvetlen Díj

Minden a tag által meghívott ember vásárlása után kapott díj. (10%)

3. Közösségépítő Díj

A tag alatt felépült közösség vásárlásainak értéke után kapott díj (havi elszámolásban, max 10% az alapból).

4. Közösségi Naperőmű Díj

A tag alatt felépült közösségnek kifizetett Solar Royalty minden hónapban összeadódik és ebből az összegből számított díj. Ahogyan a tag 25 éven át Solar Royaltyra jogosult, ugyanez mindenki másra igaz a tag közösségében is. A SunMoney rendszerében a tagok egymás Solar Royaltyjából is részesedhetnek minden hónapban, akkor is ha ezt követően senki nem vásárol új Napelemcsomagot vagy Közösségi Csomagot a közösségükben. Tehát a rendszer új vásárlás nélkül is havi rendszerességgel fizet. Ezt hívjuk mi valós passzív jövedelemnek, hiszen a termékünk terméke pénzt termel. (havi elszámolásban, max 10% az alapból).

Egyedülálló napenergia hasznosítási rendszer! Egy új szemlélet! Egy új gondolkodásmód! Egy értékrend,amelyben a legnemesebb emberi értékek tükröződnek! Amit mindig is kerestem....
Szilágyi Attila

Tegyél te is azért, hogy élhetőbb világot adjunk tovább! 

SUNMONEY SZEMLÉLET

Termelőeszköz

Képzelj el egy hálózati marketing rendszert, ahol van egy olyan termék, ami nem “viszi a pénzt”, hanem megtöbbszörözi neked! A SunMoney-ban, ha napelem csomagot vásárolsz, az élettartama alatt a vételárának többszörösét megtermeli attól függetlenül, hogy te dolgozol-e vagy sem. A Nap mindenképpen dolgozik neked!

A termék, mint termelő eszköz: A SunMoney eszköze a napelem, a terméke az elektromos áram. A napelem abban is különbözik más termékektől, hogy nem egy egyszerű fogyasztási cikk, mint egy vitamin, táplálék kiegészítő, tisztítószer, kozmetikum vagy bármi más. A napelem egy naperőmű részeként villamos áramot termel, amelyet a SunMoney, cégek számára értékesít. 

Az általunk használt napelemekre a gyártó 25 év teljesítmény- és élettartam garanciát vállal, és mivel nincs benne forgó-kopó alkatrész, így nagyobb karbantartás nélkül, megfelelő mennyiségű áram termelésére képes. 

Mivel az áramra egyre növekvő igény van, a következő 25 évben a világ bármely pontján biztosan értékesíteni lehet az áramot. Ezért termelő eszköz a SunMoney terméke.

4. generációs network marketing

A hálózat kötelező aktivitását a termelő eszköz váltja ki!

A SunMoney számtalan okból nevezhető a hálózati marketing történetének negyedik generációját megnyitó modellnek, mert a termék egy termelő eszköz, és a hálózat látenciáját a lehető legmagasabb szinten küszöböli ki. Mindemellett nincsen kötelező havi aktivitás, és a napelem részek több pénzt termelnek, mint amennyibe kerülnek, ezért veszíteni sem lehet vele.

A legtöbb termék- vagy szolgáltatás alapú hálózati marketing modellben, amennyiben valaki felépít például két év munkájával egy 1000 fős hálózatot, akkor az a hálózat csak addig marad a rendszerében, amíg a havi aktivitások megvannak. Általában – a magas hálózati jutalékok miatt – túlárazott termékek / szolgáltatások addig jelentenek bevételi forrást, amíg azt értékesíteni lehet. Ez különösen nagy kockázat egy hálózati marketinges szempontjából, hiszen ezer és egy oka lehet annak, hogy a hálózatban részt vevő tagok ne fizessenek időszakos aktivitást (pl.: jobb termék jelenik meg, kiábrándulás, pénzügyi indokok… stb.), így az 1000 fős hálózat valamennyire rejtett marad.

Környezettudatosság

A 21. század modern világában olyan vállalkozásokra van szükség, amelyek a környezettudatosságban nem ismernek tréfát. Egy olyan világban, ahol még mindig 1 milliárd ember számára nem adatik meg a tiszta ivóvíz, vagy ahol napi 5000 ember hal meg kizárólag fertőzött víz fogyasztása miatt, vagy ahol a fosszilis energiaforrások veszélybe sodorják a bolygónk jövőjét, nem lehet kérdés, hogy lépni kell. A SunMoney egy olyan üzleti modellt honosított meg, amely hozzáférést enged gyakorlatilag bárki számára az energiaszektorban rejlő profithoz és egyúttal környezettudatos is. A SunMoney-ban egyszerű a képlet: ha te gazdagabb vagy, a Föld bolygó zöldebb lesz!

A környezetvédelem nem csak egy divatos hobbi a tudatos emberek számára, hiszen mára politikai, társadalmi és egyéb szinteken is fontossá váltak a környezetvédelmi szempontok, és szintektől függően a környezetvédelmi magatartás és aktivitás. Ma már nem egy lehetőség környezetvédőnek lenni, hanem “véres következményei vannak” a környezetvédelmi szempontok mellőzésének. A mi célunk, hogy a SunMoney-val hozzájáruljunk ahhoz, hogy ugyanolyan szép zöld világot adjunk vissza unokáinknak, ahogyan azt szüleinktől kaptuk. 

Közösség ereje

A SunMoneyval Te is részese lehetsz annak a folyamatnak, amelynek eredményeként zöldenergiát juttathatunk el a világ olyan szegleteibe is, ahol jelenleg semmilyen vagy csak nagyon akadozó áramellátás működik. A közösség ereje képes sikereket elérni, hogy tiszta vizet, áramot juttassunk a világ valamennyi pontjára, és valamennyien pénzt keressünk.

Hiszünk abban, hogy ha egy etikus, környezettudatos közösség anyagilag is gyarapszik, akkor meg tudjuk változtatni a világot.

Mindemellett a SunMoney-ban rejlő előnyök oly egyszerűvé teszik elterjesztését, hogy a közösség tagjai könnyedén – egy jó ügyet szolgálva – és gyorsan gyarapodhatnak.

Neked ajánljuk, ha:

 • Sokszor hitegettek már a gyors meggazdagodás lehetőségével, de csalódtál az üres ígéretekben
 • Legalább napi 8 órában dolgozol mások céljainak megvalósításáért, és nincs megtakarításod, amivel a nem várt élethelyzetek esetén biztosítani tudod a megélhetésed
 • Meg kívánod erősíteni anyagi biztonságod
 • Szeretnél csatlakozni egy olyan közösséghez, ahol etikusan kereshetsz pénzt magad, gyermekeid, valamint családod jövőjének biztosítására
 • Azonosulsz azzal a gondolattal, hogy mindenkinek tennie kell valamit a környezetért, van egy álmod, egy jobb és zöldebb világról

Mit veszíthetek?

 • Semmit. Valóban semmit. Biztosan nyersz, hiszen amennyiben veszel egy Napelem Csomagot, az akár a többszörösét hozza vissza neked
 • Egyszer kell csupán közösséget építened, így az abban felhalmozódó Napelem Csomagok folyamatosan, 25 éven keresztül pénzt termelnek tulajdonosának, és a közösségednek egyaránt
 • A közösség tagjai az ajánlói díjak 20%-át folyamatosan újravásárlásra fordítják, ami állandó közösségi növekedést eredményez
 • A hálózat növekedése nem kizárólag az újravásárlástól függ, organikusan fejlődik

Miért válaszd te is a SUNMONEY programot?

 • Alacsony indulási költség mellett elhanyagolható a kockázat mértéke
 • Állandó bevételi forrást biztosít, a kiadásaid bevétellé válnak, nincs kötelező havi aktivitás
 • Bárhol, bármikor, bármilyen élethelyzetben, és munka mellett is ideális
 • Szabadságot, rugalmasságot és anyagi függetlenséget biztosít
 • Megválogathatod a partnereidet a világ bármely pontjáról
 • Nincs főnököd, a saját magad ura vagy. Ingyenes kulcsrakész sikerprogramok várnak
 • Örökölhető pozíció, tehát már most elkezdhetsz gondolni gyermekeid, unokáid jövőjére
Ez egy globális közösségi naperőmű-hálózat, aminek a résztulajdonosa vagyok, amit a közösség erejével építünk fel és az egyszer elvégzett munkából a napsütés folyamatosan termeli a pénzt akár alszom akár ébren vagyok. Pénzügyileg érdekelt vagyok a környezet védelmében, a CO2 kibocsájtás visszaszorításában. A megújuló energia, a fenntartható fejlődés elengedhetetlen része. A közösségi naperőmű egyetlen kockázata, hogy süssön a nap. Tudásom szerint 5 milliárd évig még sütni fog.
Gerse Ferenc

Tegyél te is azért, hogy élhetőbb világot adjunk tovább! 

Czirják Tamás

Nagyon fontosnak tartom, hogy a bolygónkat, ahol élünk úgy adjuk tovább, hogy a gyerekeink  is élhető világot kapjanak, illetve hiszek az etikus, értékteremtő megoldásokban, ami anyagi biztonságot adhatnak. Ezeket számomra mind biztosítja a SUNMONEY közösségi naperőmű projektje!

Keress meg az elérhetőségeim egyikén!