Kriptovalutabányászat napenergiával

A két legkedveltebb üzleti trend, a megújuló energia és a kriptovaluta-bányászat egyesítve egy új csomagban minden hálózati előnnyel együtt. Vásárolj Sunmining Package-et hogy pénzt kereshess 2 éven keresztül a Sunmoney kriptovaluta-bányából.

Sunmining

Sunmoney kripto-bányát napenergia működteti. A megtérülésed akár 300 százalékot is elérhet, a kripto-bányászat múltbéli teljesítményei alapján.

Az előértékesítés mostantól elérhető, jelentkezési sorrendben alapján.

Korlátozott mennyiségben elérhető!

Szerezd be még ma Sunmining Package-ed!

​KIFIZETÉSEK

A SunMoney által bányászott összes kriptovaluta arányosan elosztásra kerül a mining package tulajdonosok közt, az egész rendszerben található SunMoney Mining Egységekhez (SME-k) köthető részesedés alapján.

MIT BÁNYÁSZUNK?

MINDIG A 7 LEGJÖVEDELMEZŐBB KRIPTOVALUTÁT BÁNYÁSSZUK
MIÉRT MI?

Alacsony csatlakozási díj, nincs szükség saját felszerelésre és karbantartásra. A kriptobányák napenergiával működnek, ezért környezetbarátak is.

REMOTE MINING VAGY MÁS NÉVEN CLOUD MINING

A Cloud Mining a kriptovaluta bányászat azon folyamata, mely során megosztott teljesítménnyel működtetik a távoli adatközpontot. Ez a típusú Cloud Mining lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy bitcoin mellett más, alternatív kriptovalutákat is bányásszanak anélkül, hogy meg kellene vásárolniuk és működtetniük a hardvereket. A bányászgépek egy a társaság tulajdonában lévő létesítményben vannak, ahol karbantartják őket, az ügyfélnek csak a bányászatra vonatkozó szerződést kell megkötnie a céggel vagy részesedést vásárolnia, regisztrációt követően. Mivel a Cloud Mining egy szolgáltatás, bizonyos mértékű szolgáltatási díjat kell fizetni érte, ezáltal a megtérülés is rövidebb lehet a bányászok számára.

KRIPTOVALUTÁK

A kriptovaluta (vagy kripto valuta) olyan digitális eszköz, mely egyfajta csereeszközként funkcionál és kriptográfiát használ a tranzakciók biztonságossága érdekében. A kriptovaluták a digitális valuták egy részhalmazát képviselik, de besorolhatók az alternatív valuták vagy a virtuális valuták csoportjába is. A kriptovaluták használatával az egymással kapcsolatban lévő emberek elektronikus pénzt tudnak fogadni és küldeni mindenféle központosítás nélkül, ellentétben a központi banki rendszerekkel. Az egyes kriptovaluták decentralizált ellenőrzése egy blockchainen keresztül működik, amely egy nyilvános tranzakciós adatbázis, egyúttal betöltve a könyvelés funkcióját is.

BITCOIN ÉS ALTCOIN-OK

A bitcoin az első decentralizált kriptovaluta, amelyet 2009-ben bocsátottak ki. Azóta számos más kriptovalutát hoztak létre. Ezeket a gyakran átfogó elnevzéssel altcoin-oknak nevezzük.

BÁNYÁSZAT

A kriptovaluta hálózatokban a bányászat a tranzakciók hitelesítése. Ennek érdekében a sikeres bányászok jutalmat kapnak az újonnan létrehozott kriptográfiai értékekért. A jutalom csökkenti a tranzakciós díjakat, kiegészítõ ösztönzéssel, amely hozzájárul a hálózat feldolgozó erejéhez. A hash-ek értékét, melyek a tranzakciókat hitelesítik, emelték a speciálisan kalibrált gépek, mint például az FPGA és ASIC, melyek képesek komplex hash algoritmusokkal dolgozni, mint az SHA-256 és a Scrypt. Ez élesíti a versenyt az olcsóbb, mégis hatékony gépekkel szemben, mióta 2009-ben bevezetésre került az első kriptovaluta, a bitcoin. Azonban, ha több ember vesz részt a virtuális valuta világában, a hitelesítések haszna sokkal összetettebbé válik – az évek során a bányászoknak nagy pénzösszegeket kellett befektetniük, hogy többszörösen nagy teljesítményű ASIC-okat tudjanak alkalmazni. Így a hash megtalálásába fektetett valuta értéke gyakran nem egyenértékű a gépek, hűtőberendezéseket létrehozására fordított pénzösszegekkel, amelyek leküzdenék a hatalmas hőmennyiséget, és a villamos energiával.

Egyes bányászok összegyűjtik az erőforrásokat egy úgynevezett pool-ba, megosztják feldolgozó erejüket egy hálózaton keresztül, hogy egyenlő arányban oszthassák fel a jutalmat, a befektett munka mennyiségének aránya alapján, mellyel hozzájárultak a block megtalálásának sikerességéhez. A “részesedés” azon bányászokat illeti meg, akik bizonyítottan részt vettek a bányászatban.

KOCKÁZATOK

A kriptovaluták szabályozatlanok és decentralizáltak, értéküket nem biztosítja semmilyen jogi személy vagy kormány. Bármely csomag és kriptovaluta értéke számos kockázati tényező kapcsán változhat, a SunMoney felügyeletétől függetlenül. Ezen tényezők közé tartozik többek közt a bányászat nehézségének változékonysága és/vagy más bányászattal kapcsolatos paraméterek/tulajdonságok módosulása, ingadozó ár, a kriptovaluták devizaárfolyama, a hardver elavulása és használatból eredő amortizációja. Megértette és elfogadja, hogy bármely csomag értéke és a bányászott kriptovaluta mennyisége akármelyik pillanatban változhat, veszíthet értékéből, a kriptovaluták természetéből eredően. Megértette, hogy Ön kizárólagos felelősséggel tartozik az Ön kriptovaluta egyenlegének kezeléséért, vagy bármilyen magánügyletért és tranzakcióért, valamint bármilyen harmadik fél által elért nyereségért, veszteségért és felmerülő díjakért.

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).