A Nap 5 milliárd évig dolgozik. Mi is ennyi időre tervezünk! – N

Egy üzlet, ahol senki sem veszíthet!

A SunMoney, egy olyan közösségi napelem rendszer, amiben a megvásárolt eszköz folyamatos bevételt termel neked 25 évig!

Nem kell folyamatosan drága termékeket vásárolnod, a profit NEM A FOGYASZTÁSON alapul!

A valódi passzív jövedelem ösztönöz a “Saját” naperőművem felépítésében, kihasználva a közösség építő erejét. “Sok kicsi sokra megy” alapelv itt is érvényesül. Lehet, hogy én csak 100W villamos teljesítményt birtoklok, de az alattam kiépített hálózat össz teljesítménye akár 1-5 GW is lehet. És senkitől nem kíván nagy anyagi áldozatot.


Bahorecz Péter​
SunMoney
Napelempark

​NAPENERGIA

A napenergia a megújuló energiák felhasználása közben az egyetlen, amely egyáltalán nem terheli a környezetet, nem termel zajt, és semmilyen káros anyagot nem bocsát ki. A Nap 24 óra alatt kibocsátott energiája a Föld éves energiaszükségletét többszörösen is fedezhetné, ha megfelelően tudnánk hasznosítani.

ÜZLETÉPÍTÉS

A SunMoney Közösségi Naperőmű Programunkban megmutatjuk a kockázatmentes pénzkeresés módját, és az utat az anyagi függetlenséghez. Ingyenes, teljeskörű oktatást nyújtunk mindenki számára. A SunMoney egy olyan üzlet, ahol senki sem veszít. Egyszerű üzlet, amit akár otthonról is építhetsz.

Oktatási anyagok
OKTATÁSI ANYAGOK

Szakértők, tapasztalt üzletemberek és a világ egyik legkiválóbb lezárási specialistája állították össze a világ egyik legkiválóbb ingyenes üzleti oktatási anyagát. Ha ki akarsz törni a mókuskerékből, csatlakozz és olvasd el te is. Akkor is megoldást kínálunk, ha pár perced van csak naponta. Mindenre van ingyenes megoldásunk.

Miért egyedülálló a SunMoney program?

 • nemzetközi háttér, bárki csatlakozhat - akár az egész világból
 • akár 100%-ban otthonról végezhető munka, internetes kapcsolattal nemzetközi hálózatot építhetsz
 • nincs elvárt forgalom
 • nem kell raktárkészlet
 • nincs személyes közvetlen értékesítés
 • kis összeggel elkezdhető ( 30,- Euro )
 • mindenki által vállalható
 • folyamatos növekedés
 • folyamatos képzés
 • biztos jogi háttér és vállalható üzleti model
 • valós passzív jövedelemet biztosít

Hogy termel neked pénzt a napelem?!

Ha nincs napfény, nincs élet sem!

Mivel évente 1370 kWh/m2 energia érkezik a Napból, így az egyik legjobb lehetőség arra, hogy a világban megnövekedett elektromos áram fogyasztást ebből fedezzük. Gondold csak át, minden élőlény ezt használja a földön lévő fáktól kezdve a fejünk felett keringő űrállomásig. 

Ha befektetsz egy üzleti csomagba (akár 2eurótól), akkor a pénzből napelemparkokat építenek, ami a jövő kiaknázatlan trendje. A napelemparkokból a folyamatosan ingyen termelődő áramot havonta eladják cégeknek, vagy az EU is felvásárolja őket garantált áron, így havi jutalékod keletkezik annak függvényében mekkora napelem részt vettél, azaz mennyit fektettél online napelembe vagy mekkora csapatod van, vagy mindkettő.​

Add meg az e-mail címedet és elküldöm azokat az információkat, amik bemutatják, hogy hogy működik a SunMoney közösségi naperőmű rendszer!

MAGADÉRT DOLGOZOL,VAGY A FŐNÖKÖDÉRT? - SunMoney, az okos megoldás