Jövő héten még kapható? – miért jó gyorsan cselekedni!

Tegnap a vásárban még láttam meggyet és gyorsan vettem is belőle egy adagot. Amíg a hölgy szedte a szatyorba a gyönyörű érett bordó szemeket, egy mellém érkező hölgy rákérdezett az eladóra:

"Jövő héten is lesz még meggy?"

meggy

Nem! - jött a határozott válasz!

S akkor döbbentem rá, hogyha a mellettem lévő hölgy most nem vesz, akkor jövő héten akar majd, de akkor már késő

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy valamit szeretnének, de majd. S majddal a kívánt dolog megszerzésének a lehetősége is eltűnik, mert jövő héten, amikor tényleg meg akarnák venni - magukat meggyőzve, hogy á, úgy is lesz - már késő

Amikor valaki érdeklődik a SunMoney projekt után látni szoktam, hogy kik azok, akik vacilálnak. Ez érthető, ha az ember egy új projekthez csatlakozok, de az is előfordult már, hogy addig halogatta valaki a csomagvásárlást, hogy az alatta lévő emberek már rég pénzt termeltettek maguknak és így ő ennek a jutalékából kimaradt. 

Aki gyorsan tud dönteni, MINDIG helyzeti előnybe kerül. Én kívánom, hogy minél előbb te is aktív részese legyél projektünknek, ezért ha bármilyen kérdésed van kérlek vedd fel velem a kapcsolat​!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem ​lehetőség, hanem ​ megoldás környezetvédelmi problémákra!

​Ha szívesen ​támogatnád a ​CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, ​úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy seg​ítsek az elindulásban!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).