Hogyan döntöttem a szabadságom mellett

2016 nyarán történt késő este az, ami...

2016-ban egy lektromos kerékpárokkal foglalkozó cégben marketingesként dolgoztam. A fiatal csapatunk feladata az volt, hogy minél szélesebb körnek be tudjuk mutatni az elektromos kerékpárok használatának előnyeit mind kényelmi, mind környezettudatossági szempontból. 

Így nagyon közel állt hozzám az, amihez nagy örömmel csatlakoztam!

De ne siessünk ennyire előre!

Egy pénteki napon egy budapesti helyszínre települtünk ki több tucat kerékpárral. A hossszú és fárasztó alkalom késő délután fejeződött be és összekészülés után indultunk csak haza.

Este fél 9-re értünk haza és akkor ez a látvány fogadott:

Miért akartam szabaddá válni

Ekkor éreztem, hogy valami nem igazán stimmel a napjaimmal. Mire beléptem a lakásba, addigra a gyerekeim már aludtak és akkor döbbentem rá, hogy ez így nem mehet tovább, hisz' az egész nap úgy telt el, hogy nem találkoztak Velem. 

Megéri ez nekem? Biztos, hogy ezt akarom tenni 40 éven keresztül heti 8 órában heti 5x?
Azért megyek be dolgozni, hogy haza mehessek enni és aludni, majd másnap újra kezdhessen előről az egészet??? Ráadásul 52 hétből 48-ban?

Hát nem!

Nem hiszem, hogy bárki, aki a felnőtté válás elején előre tekint, hogy mit fog az életében csinálni jó ötletnek tartja, hogy 40 éven keresztül minden hétköznap be akar menni 8-10 órát dolgozni - ráadásul olyan helyre, amit lehet, hogy nem is élvez. S mi van, ha a nyugdíjt el sem éri vagy olyan összeget kap, ami túl sok mindenre nem is elég!!!

Ki, ha nem a magam ura!?!

Kerestem a megfelelő megoldásokat is és vállalkozni kezdtem. Itt már a magam ura voltam, de egy a felelősség is egy kézben összpontosult és ennek az lett a következménye, hogy mindent én akartam kontrollálni. Napi 24 órában azon járt az agyam, hogy hogyan lehet még jobban szolgálni azokat az embereket, akik a weboldalamra érkeznek. Pár nagyon dinamikus és örömökkel teli évet töltöttem el így - rengeteg sikerélménnyel és bukással együtt -, de a business akkor ment a legjobban, ha folyamatosan benne voltam az üzletben. 
Viszont ebben az esetben sem találtam meg azt a szabadságot, amit kerestem.

Multinál nem dolgoztam - töben luxus prostituáltaknak nevezik őket. Van céges kocsi, laptop, telefon és egy átlagnál nagyobb fizetés, de droid munkára vannak fogva és az egész életüket kívánják a cégek. Igaz, hogy magasabb élet szinvonalon élhetsz, de az a szabadság, amit az ember keres - és megérdemel -, nem lelhető meg tartósan.

Hálózati munka - ahol akkor vagy sikeres, ha értéket adsz át és a csapatod is komoly eredményeket érnek el. 

Mindig is hittem az érték teremtésben és átadásban és nem fogok hozzá olyan tevékenységekhez, amiben nem látom ennek a lehetőségét. 

A SUNMONEY ezért is jelent számomra nagyon sokat, mert nem "csak" bevételi forrás, hanem egy olyan projekt, amivel lehetőség van az otthonom megmentésére

Gondolj bele, ma egy átlag ember csak addig kap fizetést, amíg dolgozik. Ha már nem kell vagy kiöregszik, akkor nagyon könnyen megválnak tőle. (S akkor még nem is beszéltünk a mesterséges intelligencia által keltett munkanélküliségről). 

Aki viszont csapatban tud dolgozni, az mindig hatékonyabban szerzi a pénzt, főleg ha nem fogyasztó, hanem termelő eszközzel dolgozik. 

Ezek azok az alapok, amik segítettek nekem a döntésben, hogy ezzel az üzlettel fogalalkozzak. Szeretném, ha te is átélnéd ennek a lehetőségét. Ha ezek az értékek számodra is fontosak, ne habozz keress meg az alábbi elérhetőségeken!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).