Globális széndioxid felmelegedés – Olimpiai megnyitó ceremónia

Ma éjjel egy nagyon komoly videot láttam az Olimpiai megnyitó ceremónián:

A video nagyon komolyan foglalkozik, hogy a Föld északi féltekén milyen nagy mennyiségben történik a széndioxid kibocsájtás. 

Elsőként azon gondolkodtam, hogy mennyire egyszerűbb lenne elköltözni a déli féltekre, de a kommentátorok jelezték, hogy a mi szennyezésünket a déli féltek sínyli meg.

Mit tehetünk a széndioxid kibocsájtás ellen?

Sokan állnak ki a nukleáris energia mellett és értem az érveiket is. Egyetlen egy nagy gondot látok, hogy hova fogják tenni a kiégett fűtőanyagokat?

Ezért gondolkodok én a napenergiára teljesen másképpen. Ez már nem csak üzlet, hanem környezetvédelem is. Ráadásul olyan tudatos környezetvédelem, ami üzlet is. 

A SunMoney ilyen szempontból nem csak egy üzleti vállalkozás, hanem a XXI. század egyik meghatározható zöld projektje is lehet.

Hogy ez üzletileg is hatalmas lehetőség? Igen, mindenképpen!

Csatlakozz te is hozzánk és a természetvédelem által szerezz passzív bevételt!​

Keress meg és beszéljük át a részleteket!

HA TE GAZDAGABB VAGY, A FÖLD ZÖLDEBB LESZ!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).