DE, de, igen is létezik olyan fiatal, aki…

Egy kedves barátom hívta fel a figyelmemet a MAGYAR EXODUS egyik részére. Az első részt nagyon nagy szomorúsággal hallgattam, de az egyik résznél volt egy fiatal hölgy,a kiknek a gondolkodásmódja nagyon megfogott!

Mert másként gondolkodni mint az átlag. Sok embernek a véleménye annyi, hogy: "ez szar!" - de persze jobbat nem tudnak mondani, sem tenni. 

Viszont Boglárka megfordította a dolgot. Ő most dolgozik és majd amikor van elég pénze és tudja, hogy mit akar tanulni, akkor megtanulja azt. 

Sokan a diákhitellel felélik a jövőjüket, pedig most lenne a lehető legfontosabb, hogy megalapozzák a jövőjüket - nem 20-25 év hitellel a nyakukban. 

Nem tudom, hogy most, amikor olvasod ezt a bejegyzésemet, te hogy gondolkodsz. Hülyeségnek tartod? Egyetértesz? Egyetértesz, de nem csinálod? Vagy..., hajlandó vagy lépni?

Bíztatlak, ha kérdésed van, keress meg, átbeszéljük, hogy hogyan lehet olyan tudatos hozzáállással, mint Boglárkának van, megváltoztatni a jövőt!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).