Az életed vége ne így érkezzen!

Az üzletből kifolyólag az átlagosnál több emberrel beszélgetek, akik között sajnos olyan emberi sorsokat is látok, ahol valaki hirtelen szembesült azzal, ami ezen a kis videon van. 

Hirtelen egy megkerülhetetlen akadály került az életük elé, amivel már nem lehetett mit kezdeni. 

Persze tudom, hogy általában az ember már csak akkor meg orvoshoz, amikor azt érzi, hogy baj van, de lehetséges-e, hogy tudatosabban éljük meg az életünket? 

Egy jelölt nagy elánnal mesélte nekem, hogy ő neki azonnal kell a pénz, ő neki nincs ideje ezzel foglalkozni. 
Értem én, de mi van, ha valami olyan történik az életében, amikor nem tud elmenni dolgozni? Vagy mi van olyankor, amikor az egész életét arra tette fel, hogy "majd" a nyugdíjas éveimben élvezni fogom és nem éri meg a várt aranykort? 

A hangya, a mókus, a bálnák mindig felkészülnek arra a feladatra, ami előttük ál, vagyis a téli időszak, a hosszú vándorút. Túl akarnak élni. 

Az ember hogyan tudna ennyire tudatos lenni, hogy készül arra, ha bármi közbe jön? 

Nagyon szeretek dolgozni és nagyon szeretek értéket átadni. Nem titkolt célom, hogy egy nagyon komoly életvezetési tanácsadó projektet szervezek, aminek az egyik financiális alapja a közösségi naperőmű projekt. 

Ezért választottam olyan üzleti vállalkozást, amiben passzívan és hatékonyan tudok hosszantartó bevételt szerezni. 

Hiszem, hogy ez elérhető, ezért ha nem akarsz szembesülni hirtelen a véggel, akkor keress meg és beszéljük át, hogy hogyan tudjuk ezt közösen megvalósítani!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).