A passzív jövedelemnek ára van

Egy nagyon bölcs szponzorom többször mondta, hogy ingyen sajt, csak az egérfogóban van!

Sokan bele esnek abba a csapdába, hogy a passzív jövedelem passzív munkával jár – pedig ez tévedés, főleg akkor, amikor valaki elkezdi az üzletet.

Biztos ismered ezt a kis táblácskát – én többször találkoztam vele műhelyek falán:

olcsó, gyors, jó

A lényeg, hogy: KETTŐ VÁLASZTHATÓ!

Párszor már megkerestek az üzletben azzal, hogy ha 2w-ot vásárol, akkor mikor lesz belőle rendszeres passzív jövedelme? AZONNAL – mondom a választ rá, de annak a mértékében, amennyit beruháztál a projektbe.

Ha valaki tudatosan átgondolja, hogy egy ház tetején nem egy kis lapocska van fenn, hanem több sor napelem tábla és ennek az ára nem 2 forint, akkor könnyen átlátja, hogy a gyorsítósáv – kis beruházás – így nem működik.

Viszont és ezért szeretem a SUNMONEYt, van lehetőség a gyorsító sávra!

A közösség építő csomagokkal már nem csak a saját napelemeid után kapsz havi díjat, hanem azok után is, akik rajtad keresztül csatlakoztak a közösséghez. Mivel a cég terméke termelő eszköz, nem kell folyamatosan termékvásárlási forgalmat “gerjesztened”, mivel ha valaki megvásárol egy nap elemet, az 25 éven keresztül fogja termelni az áramot és a bevételt hónapról hónapra.

Ennek ára van.

1. vásárolni kell egy közösség építő csomagot2. be kell mutatni másoknak is hogy mivel dolgozunk.

Eddigi tapasztalatok alapján az elsőt meg lehetett vásárolni, a másodikat pedig meg lehetett tanulni.

Gondolj bele, hogy az egyetemi diplomát sem 2 hét alatt kapja meg senki. Ha viszont meg van, akkor onnan nem átlagfizetést kap az orvos.

Lépj te is a gyorsítósávra és legyen olyan passzív jövedelmed, ami nem a fogyasztástól függ! Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjünk hozzá, hogy neked is pénzt hozzon a zöldenergia!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).