A munkatársam, kicsit túlzásba vitte a munkáját ma!

Este a fürdőszobában eszembe jutott egy jelenet a rendőr akadémiából. Nem véletlen!

Ma, úgy gondoltam, hogy fittyet hányok a több éves szokásomnak, vagyis, hogy hagyom, hogy a felső testem is lebarnuljon. Ezért a kerti munkánál ledobtam a pólómat (persze a korai órákban már patakzott rólam a verejték - így azért nem volt olyan nagy áldozat).

Dél körül már azon kezdtem el gondolkodni, hogy lassan fel kellene vennem a pólót, mert még meg fog fogni a nap. De hát bele felejtkeztem a munkába és a gyerekeimmel történő játékos munkába, így nem nagyon foglalkoztam vele. 

Egészen az esti fürdésig, ahol a hátam mögött lévő gyerekem megszólalt, hogy: Apa, te aztán jól leégtél! 
- Mi én? Ne már! Aztán ahogy vizsgáltam magam a tükörben, egyre inkább láttam is, hogy miért húzódik a hátam. 

Szóval leégtem. 

Ahogy végig futotottam az egyik portál fő oldalát, egyre aggasztóbb híreket olvastam az időjárással kapcsolatban. Már Japánban is extra hőmérsékleteket lehet olvasni, újra piros riasztás Magyarországon stb... 

Egy dokumentum filmben hallottam, hogy azok az őshonos népek, akik minden nap kicsónakáztak kifogni a napi hal mennyiségüket, egyre többször leégnek, mivel a földet védő ózon elvékonyodott. A filmet nézve elég viccesnek tűntek volna az egyenlítői halászok, hogy európai pólokba rohangálva mennének ki mondjuk karhalat vadászni. Viszont a kutatás kimutatta, hogy egyre több bőrbetegség alakult ki közöttünk.

Nem lehet mit tenni, a legjobb munkatársam minden nap felkel és neki áll dolgozni, akkor is, ha nem akarjuk, neki ez kötelesség. 

Klímaváltozás

Viszont mi tehetünk ellene, hogy az a paradicsom, amit kaptunk, ne egy felperzselt és kiszáradt föld legyen a kezünk között. Úgy érzem, hogy mindenki köteles tenni a Föld ért. Ha úgy érzed, hogy támogatnád a környezetvédelmi projektünket akár 2-10 vagy több euróval - amit a rendszerünk neked duplázva visszatermel 25 év alatt -, akkor kérlek tedd meg! Szükségünk van a te segítségedre is, hogy a világunk olyan maradjon, amilyennek kaptuk és a jövő gyerekei is élvezhessék!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem ​lehetőség, hanem ​ megoldás környezetvédelmi problémákra!

​Ha szívesen ​támogatnád a ​CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, ​úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy seg​ítsek az elindulásban!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).