A Harvard, Stanford és több fő tanintézmény kriptóba fektettek.

Újabb 5 egyetemi alapítvány csatlakozott a kripto befektetők táborához. A “The Information” beszámolója szerint több fő tanintézmény, közöttük a Harvard Egyetem, Stanford Egyetem, Massachusetts-i Technológiai Intézmény, Dartmouth Kollégium és az Észak Karolinai Egyetem is kriptóba fektettek.

Korábban a híres Yale egyetem fektetett be kriptopénzekbe, a második legnagyobb összeget kezelve, lemaradva a Harvardtól, aki mintegy 29.4 milliárd dollárt fektet be. Mindezeket tekintve még ígyis csak egy csekély részét képezik a kripto befektetéseknek.

A kripto befektetők és elemzők, mint Mike Novogratz már régen megjósolták, hogy a következő bitcoin növekvő trendet meg fogják lovagolni az intézményi befektetők is. Ari Paul, az egyik kriptopénz alap menedzsere és a Chicagoi Egyetem hivatalos portfólió kezelője. Áprilisban már említette, hogy úgy véli számos intézmény érdekelt a kriptókba való befektetésekbe, de sokan a nevesebb intézmények kezdeményezését várja.

Érdemes megjegyezni a Wall Street stratéga cég, a Fundstrat felmérése szerint a jelenlegi intézményi befektetők sokkal optimistábbak a Bitcoin rövid-távú potenciáljával kapcsolatban, mint a kis befektetők.

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).