9+ érv a SunMoney mellett, hogy passzív jövedelmet szerezz belőle

Ma két alapvető vállalkozási forma létezik, ez pedig az alkalmazotti lét és a vállalkozói létforma.

Alkalmazott

Az alkalmazotti lét vitathatatlan előnye, hogy nem igényel nagy pénzbefektetést, cserébe viszont a munkavállaló az idejével “fizet” a fizetéséért.  Bármikor, amikor a munka megszűnik, akkor a fizetés utalása is elmarad. Kicsit hasonít ez a forma arra, mint amikor az ősi népek addig tudtak enni, amíg elmentek vadászni. Ha lőttek vadat, volt ebéd, ha nem, akkor nem.

Bármennyire is biztosnak tűnik ez a pénzszerzési forma, nagyon sok buktatót rejt magában. Az egyik a munkáltatótól való függőség. Amíg “jól” dolgozik az alkalmazott fizeti, de mi történik akkor, ha egy fiatalabb, jobb munkatárs érkezik?

Másik nagy veszély pedig a robotizációban rejlő lehetőség, a gép mindig jobb, gyorsabb, pontosabb és olcsóbb lesz, mint az ember. Ma már nem lehet életpálya modellként tekinteni  Spar/Tesco pénztárosi szakmákra vagy két napja hallottam, hogy egyre többen használják az ügyfélkaput a személyes ügyintézés helyett.

Mi történik akkor, ha a TE MUNKÁDAT veszi át egy gép?

Vállalkozók

A vállakozóknak egy óriási előnyük van a munkavállalókkal szemben: saját maguknak építik a céget és nem másnak. Ennek az előnynek is természetesen meg vannak a hátrányai, vagyis az induláshoz kell egy nagyobb induló tőke, amivel rendelkezni kell. Persze az még nem biztos, hogy elég a sikerhez, vagyis a kezdő 2-3 milliós befektetés még nem garantálja a sikert.

Ezen felül egy jól működő cégnél szükséges, hogy legyenek munkatársak, ami köztudatottan az egyik legnagyobb költség a cég életében. Ezt bizony minden hónapban ki kell termelnie a vállalkozásnak.

Illetve egy vállalkozásnál nagyon fontos kérdés, hogy milyen terméket/szolgáltatást nyújt. Ha fogyasztásra épülőt, akkor minden esetben ki van téve annak a veszélynek, hogy egy válságnál a fogyasztás visszaesése komoly hatással lesz a bevételekre.

Milyen alternatív lehetőséget tud nyújtani a SunMoney?

 • Sunmoney nem MLM, hanem Organikus Üzleti Közösség, ami folyamatosan növekszik
 • Nincsen havi aktivitás, kötelező teljesítmény, tehát a bevétel nem attól függ, hogy minden hónapban ugyan azokat a számokat kell hoznod
 • Termékek Termelőeszközök – pénzt termelnek és nem költenek
 • Forrás a Nap – amíg süt pénzt termel (erőműveink téli, borongós időszakban is 30%-on dolgozak)
 • Igazi Passzív Jövedelem van – termelőeszközökből származik
 • ENSZ Global Compact tagja (világ legnagyobb szervezete)
 • 2019-ben megnyerte a Legjobb Napenergia Beruházó Vállalat Díját
 • Több poziciót nyithatsz, így a bevételedet is többszörözheted + örökíthető
 • Világszéles – nincsenek országhatárok, világon bárhonnan csatlakozhatnak
 • Profi Online Rendszerrel dolgozunk – bizonyítottan működik
 • Akár közösség építés nélkül is passzív jövedelem / Super Solar System – itt a napelem termeli a bevételt. Nagyon jó lehetőség, ha panelházban élsz vagy gyakran költözöl
 • Konkurencia mentes üzlet – egyedülállóan csak a Sunmoney – tényleg nincs még ilyen
 • +1, ha megkeresel elmondom!

Keress meg és átbeszéljük a részleteket!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).