3-ból 2 számításnál a földi civilizáció elpusztítja önmagát!

Ebben a videoban egy nagyon érdekes matematikai számításról beszéltek. Matematikai tudosok 3 számítást végeztek el, hogy mi lesz a föld sorsa a jelenlegi kizsákmányolás alapján. A rossz hír, hogy a 3. számolásnál is elég szorosra kell húzni a nadrág szíjat, hogy túlélje az emberiség az elkövetkező 100 évet. 

Sokszor láttam, hogy emberek tényleg csak akkor tudtak változtatni az étrendjükön, amikor már itt volt a baj (egy rákos megbetegedés), de hiszek azokban, akik tudatosan előre látóak. Ha úgy gondolod, hogy nem ez az üzlet, amit csinálni szeretnél, mindenképpen van lehetőséged napelem vásárlással (akár 10 watt), hogy csökkentsd a légkörbe kerülő széndioxid mennyiségét. Ráadásul 1,5x annyit kapsz vissza a beruházásod után. 

Keress meg bátran, hogyha átérezed a lakóhelyünk helyzetét.

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem ​lehetőség, hanem ​ megoldás környezetvédelmi problémákra!

​Ha szívesen ​támogatnád a ​CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, ​úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy seg​ítsek az elindulásban!

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).