10 paksi erőmű teljesítménye napenergiából

Németország naperőmű teljesítménye - SunMoney

A grafikán Németország Június 28.-ai napenergia termelésének változásai láthatók. Már reggel 3/4 7-kor meghaladta a termelés a Paksi Atomerőmű csúcsteljesítményét! Munkakezdéskor már majdnem háromszoros szinten állt, délután 1 órakor elérte csúcspontját, mintegy 10 Paksi Atomerőműnek megfelelő teljesítménnyel.

Este negyed kilenckor még mindig a paksi szint felett volt.

Ne felejtsük el, Németországnak sokkal rosszabb adottságai vannak a napenergia-kinyerés szempontjából, mint Magyarországnak!

Egy megosztással segíts, kérünk, hogy azokhoz is eljusson, akik még kételkednek a megújuló energiaforrásokban.

Te is tegyél a környezetért!

Tudatos környezetvédelem

A napelem ma már nem lehetőség, hanem  megoldás környezetvédelmi problémákra!

Ha szívesen támogatnád a CO2 kibocsátás csökkentését óvva környezetünket, úgy , hogy közben pénzt is keresel, akkor csatlakozz a világszéles rendszerünkhöz és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segítsek az elindulásban!

Okos döntéssel akarsz passzív jövedelmet szerezni?

A világon már több mint 14.000 szavaztak bizalmat környezetvédelmi projektünknek, amivel havi rendszeres bevételhez is juthatsz. Három egyszerű lépésben megmutatom, hogy miért érdemes másként gondolkodni, mint ahogy a körülöttünk lévő világ diktálja!

Add meg elérhetőségedet és bemutatom, hogy hogyan tudsz te is a környezetvédelemmel olyan biztos bevételhez jutni, ami termelőeszköz s nem fogyasztási cikk (akkor is pénzt termel, amikor nem vásárolnak).