Kriptovalutabányászat napenergiával - 5 milliárd - SunMoney közösségi naperőmű rendszer

Kriptovalutabányászat napenergiával

sunmining

A két legkedveltebb üzleti trend, a megújuló energia és a kriptovaluta-bányászat egyesítve egy új csomagban minden hálózati előnnyel együtt. Vásárolj Sunmining Package-et hogy pénzt kereshess 2 éven keresztül a Sunmoney kriptovaluta-bányából.

Sunmining

Sunmoney kripto-bányát napenergia működteti. A megtérülésed akár 300 százalékot is elérhet, a kripto-bányászat múltbéli teljesítményei alapján.

Az előértékesítés mostantól elérhető, jelentkezési sorrendben alapján.

Korlátozott mennyiségben elérhető!

Szerezd be még ma Sunmining Package-ed!

​KIFIZETÉSEK

A SunMoney által bányászott összes kriptovaluta arányosan elosztásra kerül a mining package tulajdonosok közt, az egész rendszerben található SunMoney Mining Egységekhez (SME-k) köthető részesedés alapján.

MIT BÁNYÁSZUNK?

MINDIG A 7 LEGJÖVEDELMEZŐBB KRIPTOVALUTÁT BÁNYÁSSZUK
MIÉRT MI?

Alacsony csatlakozási díj, nincs szükség saját felszerelésre és karbantartásra. A kriptobányák napenergiával működnek, ezért környezetbarátak is.

REMOTE MINING VAGY MÁS NÉVEN CLOUD MINING

A Cloud Mining a kriptovaluta bányászat azon folyamata, mely során megosztott teljesítménnyel működtetik a távoli adatközpontot. Ez a típusú Cloud Mining lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy bitcoin mellett más, alternatív kriptovalutákat is bányásszanak anélkül, hogy meg kellene vásárolniuk és működtetniük a hardvereket. A bányászgépek egy a társaság tulajdonában lévő létesítményben vannak, ahol karbantartják őket, az ügyfélnek csak a bányászatra vonatkozó szerződést kell megkötnie a céggel vagy részesedést vásárolnia, regisztrációt követően. Mivel a Cloud Mining egy szolgáltatás, bizonyos mértékű szolgáltatási díjat kell fizetni érte, ezáltal a megtérülés is rövidebb lehet a bányászok számára.

KRIPTOVALUTÁK

A kriptovaluta (vagy kripto valuta) olyan digitális eszköz, mely egyfajta csereeszközként funkcionál és kriptográfiát használ a tranzakciók biztonságossága érdekében. A kriptovaluták a digitális valuták egy részhalmazát képviselik, de besorolhatók az alternatív valuták vagy a virtuális valuták csoportjába is. A kriptovaluták használatával az egymással kapcsolatban lévő emberek elektronikus pénzt tudnak fogadni és küldeni mindenféle központosítás nélkül, ellentétben a központi banki rendszerekkel. Az egyes kriptovaluták decentralizált ellenőrzése egy blockchainen keresztül működik, amely egy nyilvános tranzakciós adatbázis, egyúttal betöltve a könyvelés funkcióját is.

BITCOIN ÉS ALTCOIN-OK

A bitcoin az első decentralizált kriptovaluta, amelyet 2009-ben bocsátottak ki. Azóta számos más kriptovalutát hoztak létre. Ezeket a gyakran átfogó elnevzéssel altcoin-oknak nevezzük.

BÁNYÁSZAT

A kriptovaluta hálózatokban a bányászat a tranzakciók hitelesítése. Ennek érdekében a sikeres bányászok jutalmat kapnak az újonnan létrehozott kriptográfiai értékekért. A jutalom csökkenti a tranzakciós díjakat, kiegészítõ ösztönzéssel, amely hozzájárul a hálózat feldolgozó erejéhez. A hash-ek értékét, melyek a tranzakciókat hitelesítik, emelték a speciálisan kalibrált gépek, mint például az FPGA és ASIC, melyek képesek komplex hash algoritmusokkal dolgozni, mint az SHA-256 és a Scrypt. Ez élesíti a versenyt az olcsóbb, mégis hatékony gépekkel szemben, mióta 2009-ben bevezetésre került az első kriptovaluta, a bitcoin. Azonban, ha több ember vesz részt a virtuális valuta világában, a hitelesítések haszna sokkal összetettebbé válik – az évek során a bányászoknak nagy pénzösszegeket kellett befektetniük, hogy többszörösen nagy teljesítményű ASIC-okat tudjanak alkalmazni. Így a hash megtalálásába fektetett valuta értéke gyakran nem egyenértékű a gépek, hűtőberendezéseket létrehozására fordított pénzösszegekkel, amelyek leküzdenék a hatalmas hőmennyiséget, és a villamos energiával.

Egyes bányászok összegyűjtik az erőforrásokat egy úgynevezett pool-ba, megosztják feldolgozó erejüket egy hálózaton keresztül, hogy egyenlő arányban oszthassák fel a jutalmat, a befektett munka mennyiségének aránya alapján, mellyel hozzájárultak a block megtalálásának sikerességéhez. A “részesedés” azon bányászokat illeti meg, akik bizonyítottan részt vettek a bányászatban.

KOCKÁZATOK

A kriptovaluták szabályozatlanok és decentralizáltak, értéküket nem biztosítja semmilyen jogi személy vagy kormány. Bármely csomag és kriptovaluta értéke számos kockázati tényező kapcsán változhat, a SunMoney felügyeletétől függetlenül. Ezen tényezők közé tartozik többek közt a bányászat nehézségének változékonysága és/vagy más bányászattal kapcsolatos paraméterek/tulajdonságok módosulása, ingadozó ár, a kriptovaluták devizaárfolyama, a hardver elavulása és használatból eredő amortizációja. Megértette és elfogadja, hogy bármely csomag értéke és a bányászott kriptovaluta mennyisége akármelyik pillanatban változhat, veszíthet értékéből, a kriptovaluták természetéből eredően. Megértette, hogy Ön kizárólagos felelősséggel tartozik az Ön kriptovaluta egyenlegének kezeléséért, vagy bármilyen magánügyletért és tranzakcióért, valamint bármilyen harmadik fél által elért nyereségért, veszteségért és felmerülő díjakért.