Miért kezdtem bele a SunMoneyba? Röviden elmesélem...

2016-ban találkoztam a SunMoneyval.

Az első ok akkor merült fel, amikor online marketingesként dolgoztam, így nagyon sok lehetőséggel találkoztam. Saját webáruházat működtetve egyre többször szembesültem a termékkiszállítás macerájával és egy idő után keresni kezdem, olyan lehetőséget, ami olyan lehetőség volt, ahol nem kellett folyamatosan újra eladni terméket és nem kellett a logisztikával bajlodni.

Mivel gyerekkorom óta környezettudatosan éltem így nagyon jó lehetőségnek tartottam a napelemmel kapcsolatos üzletet. Amikor Oscarral utaztam haza, a söfőr azt mesélte, hogy ez már nem csak egy lehetőség, hanem a progléma megoldása, hiszen ma minden árammal működik!

A harmadik okként egy nagyon kedves munkatársam mondatát említeném, aki azt mondta, hogy “Tamás figyelj rám! Mindig két lábon állj, mert ha az egyiket kirugják, akkor a másikkal talpon kell tudnod maradni.” Tökéletesen igaza volt. Munkahelyek mennek és jönnek, sose tudja az ember, hogy mit hoz az élet ezért olyan bevételi forrást is találtam, ami biztonságot nyújt részemre.

Mindenképpen értékteremtő üzletet akarok végezni, mert azt hiszem, ha másként tenném, akkor nem érezném jól magam a bőrömben. Ha az áltam támogatott közösségnek is jól megy, akkor nekem is. Ezért segítek közösségem tagjainak onlinem tudásommal és ingyen eszközökkel. És fontos, hogy tegyünk a környezetért, amiben élünk, mert szeretném élhetően átadni azt, amit én is kaptam.

S végül olyan üzletben gondolkodtam, ami nem olyan, mint az ősember vacsorája – amíg lelövi a mamutot, addig van élelem, de ha nincs semmi, akkor az egész család éhezik!

Célom, hogy elég időt tölthessek a családommal, világot látni és olyan terveket megvalósítani, amivel életem elején megbíztak.

Ezek azok az érvek, amik segítettek nekem, hogy építsem a közösségi napererőmű programunkat. Ha kedvet kaptál, gyere te is velem és segíts, hogy egy jobb világot hozhassunk létre!

Üdvözlettel,
Czirják Tamás

Kérdésed van a SunMoney közösségi naperőmű programmal kapcsolatban?

KÜLDETÉSEM

Szeretnék segíteni, hogy végleg megszabadulhass a villanyszámlától
elkötelezett vagyok a jelen környezetéért és a jövő Boldogságáért.
értéket akarok közvetíteni!

Építsünk közösen egy új civilizációt, ami tisztább, gazdaságosabb, a környezetet és az emberek érdekeit szolgálja!

Ha egyetértesz, tarts velem! 

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!

HÍVJ!

Keress bátran a 36 20 565 5366-as telefonszámon.